Redactia.ro
Home » Știri » Sora Aurei Ion își strigă durerea la opt ani de la tragedia aviatică. Acuzații grave: ”A fost ucisă și nimic nu mai poate schimba asta”

Sora Aurei Ion își strigă durerea la opt ani de la tragedia aviatică. Acuzații grave: ”A fost ucisă și nimic nu mai poate schimba asta”

Tragedia aviatică din Munții Apuseni, din 20 ianuarie 2014, a lăsat multă durere în familiile celor care au decedat. Un avion YR-BNP de tip Britten-Norman BN-2A-27 Islander executa o cursă umanitară, când a făcut o aterizare forțată într-o zonă împădurită din Munții Apuseni la o altitudine de circa 1600 m, lângă satul Petreasa din comuna Horea, situat la limita dintre județele Cluj și Alba.

Avionul, pilotat de Adrian Iovan în calitate de comandant și Răzvan Petrescu în calitate de copilot, transporta atunci o echipă de cinci cadre medicale de la București la Oradea. În tragedia respective au murit comandantul și studenta la medicină Aurelia Ion, iar copilotul și cei patru medici au fost răniți.

Sora Aurei Ion își strigă durerea la opt ani de la tragedie

Mariana Ciuca, sora Aurei Ion, a ținut să spună câteva lucruri, pe internet, printre care și rezultatul demersurilor făcute în acești opt ani de la tragedie. Aceasta susține, printre altele, că vinovații tragediei din Munții Apuseni sunt protejați de statul român. Mariana susține că documentele, care conțineau revizia tehnică, au fost falsificate la 12 luni de la accident pentru a mușamaliza cazul. În acest fel, vinovații nu au putut fi trași la răspundere nici până în ziua de azi.

Sunt atâtea dovezi și s-a stabilit conform expertizelor făcute că într-adevăr datele au fost modificate….. într-adevăr avem fals…. și chiar dacă într-adevăr avem fals în acte… se ia de bună declarația că aceste modificări au fost făcute pentru că s-a greșit când s-au trecut datele inspecțiilor tehnice. Modificări care au fost făcute la 12 luni distanță!!!!!!! Voi va dați seama la ce închide ochii justiția????? La o crimă/fapta penală!!!!! Cum doamne ferește să greșești în atâtea locuri și să modifici cu bunastiinta datele că să iasă bine starea aeronavei?”, se arată în postarea făcută de sora Aurei Ion.

Mariana Ciucă a făcut plângere penală împotriva celor care au făcut revizia tehnică a aeronavei, însă instanța a respins solicitarea. ”Se zice că s-au modificat datele în decembrie 2013, inspecția tehnică începând în ianuarie 2013…. deci 12 luni mai târziu ei au modificat, asta la o luna înainte de accident…. de unde știm că întradevăr au fost modificate în decembrie și nu în ianuarie după accident pentru a se acoperi o crimă??? De unde? Păi nu știm, dar așa au declarat cei anchetați și deci trebuie să fie adevărat. Am cerut să prezinte documentele care justifică achizita celor necesare inspecției tehnice (facturi, chitanțe etc), ce credeți??? Normal că nu au depus nimic și justiția a închis ochii și drept urmare a respins plângerea penală.”, a mai scris aceasta.

Acuzații grave făcute de sora Aurei Ion

Mariana Ciuca acuză măsluirea probelor în scopul mușamalizării întregului caz. ”Să mai vorbim și de măsluirea probelor, anume curățarea bujiilor înainte de expertiză tehnică, acțiune care a afectat rezultatele expertizei, este normal că dacă cureți bujiile, rezultatele testelor vor fi neconcludente, dar da, cui să îi pese că această a fost o intenție criminală de musamalizare și ascundere a adevărului????”

Aceasta a ținut să precizeze că, în mod absurd, statul român, o obligă să plătească la acest moment cheltuieli de judecată în valoare de 7.650 de lei, situație pe care femeia o consideră o tentativă de o reduce la tăcere, în contextul în care în dosar sunt incriminate persoane sus-puse.   ”7650 lei, atât mă obligă Statul nostru scump și dulce să plătesc pentru o fapta penală comisă cu bunastiinta, de către cineva bine protejat …. Aura a fost ucisă și nimic nu mai poate schimbă asta, dar în toată această tragedie, mulți au tăcut, mulți au mințit, mulți ne-au denigrat și înșelat, mulți și-au bătut joc, iar familia mea a fost și este în continuare batjocorită de către o șatră de criminali…”, a conchis Mariana Ciuca, în postarea făcută.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: