Redactia.ro
Home » Monden » Sora ei e faimoasă și bogată, dar ea stă pe străzi și practică prostituția. Cum a ajuns să arate

Sora ei e faimoasă și bogată, dar ea stă pe străzi și practică prostituția. Cum a ajuns să arate

GALERIE FOTO (6)

Familia nu înseamnă pentru toți dragoste și sentimentul de a se simți protejați. Sunt chiar și vedete care vor să-și uite total originile. Mai mult, nu mai vor să mai știe nimic nici despre frații lângă care au crescut, chiar dacă aceștia din urmă le cer ajutorul atunci când le este mai rău.

Realitatea dură nu a ocolit-o pe o divă pop, dată în judecată chiar de sora ei. A ajuns la cuțite cu propria soră, în urma unor acuzații teribile. Celebra cântăreață a acuzat-o pe cea pe care acum o numește “fosta soră” că a expus-o drogurilor şi bărbaţilor mai în vârstă. „Surorile mai mari ar trebui să te protejeze, nu să te scoată la produs”, a scris artista, adăugând că a fost lăsată în compania iubitului surorii sale, care a hărţuit-o în momentul în care au rămas singuri. Artista a mai povestit un episod halucinant trăit la o vârstă fragedă, chiar lângă sora ei mai mare. Aceasta i-ar fi dat o pastilă pe care a obligat-o să o înghită.

Este vorba de Mariah Carey, cea care a povestit un episod halucinant, trăit la doar 12 ani. „Eram într-un întuneric înfricoșător, nu mă puteam aduna … la 12 ani probabil cântăream 36 de kg, iar Alison mi-a dat droguri. Nu știu de ce sora mea m-a drogat”, este mărturia cutremurătoare a artistei.

Sora ei e faimoasă și bogată, dar ea stă pe străzi și practică prostituția

Nimeni nu ar fi crezut că în rândurile de mai sus este vorba chiar de îndrăgita Mariah Carey. Celebra artistă pop a fost acţionată în judecată de sora ei, Alison A. Carey, din cauza relatărilor făcute de cântăreaţă în cartea sa de memorii „The Meaning of Mariah Carey”, care a apărut toamna trecută, potrivit Variety.

Prin procesul deschis la New York, sora lui Mariah Carey – în calitate de recflamantă – cere cel puţin 1,25 de milioane de dolari pentru „provocarea unui imens disconfort emoţional cauzat de umilinţa publică lipsită de suflet, răutăcioasă, răzbunătoare, josnică şi complet inutilă a surorii mai mari deja afectate a pârâtei”, potrivit News.ro.

Este contestat faptul că Mariah Carey s-a folosit de carte pentru a o umili pe sora ei, după ce poveşti extrase din volum au fost preluate de presa din toată lumea.

„Deja luptându-se cu trauma de naimaginat a copilăriei sale şi fiind abandonată de copiii săi, a devenit foarte deprimată” de când a fost publicată această carte, iar acum Alison Carey se luptă cu abuzul de alcool, după ce o bună perioadă a fost abstinentă, se mai arată în documente din procesul început luni.

Reprezentanţii cântăreţei nu au comentat, momentan, informațiile. Cât despre Alison Carey, sora lui Mariah Carey se reprezintă singură în proces.

 

Sora lui Mariah Carey, arestată pentru prostituție

În august 2016, Alison a fost arestată după ce şi-a oferit serviciile sexuale unui poliţist aflat sub acoperire într-un hotel din Saugerties, New York.

Potrivit poliţistului care a prins-o pe sora lui Mariah Carey, femeia îşi făcuse reclamă chiar şi online, folosindu-se de versurile surorii sale. Mai mult de atât, omul legii a dezvăluit că femeia oferea servicii intime pe bani oricărui trecător.

Mai mult, în aprilie 2015, sora lui Mariah Carey a ajuns internată în spital cu dureri la nivelul coloanei şi capului, în urma unui atac la domiciliu. Atunci a fost momentul în când Alison a primit și vestea că este diagnosticată cu HIV.

Așa arată acum sora artistei Mariah Carey
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: