Redactia.ro
Home » Monden » Sora Laurei Lavric vrea să îngroape securea războiului. Ce îi cere interpretei de muzică populară, după ce ani de zile și-au aruncat vorbe grele

Sora Laurei Lavric vrea să îngroape securea războiului. Ce îi cere interpretei de muzică populară, după ce ani de zile și-au aruncat vorbe grele

GALERIE FOTO (2) Sora Laurei Lavric vrea să îngroape securea războiului

Sora Laurei Lavric vrea să îngroape securea războiului. În ultimii ani, Laura Lavric a fost implicată într-un scandal cu sora sa. Cele două și-au aruncat vorbe grele uitând parcă de faptul că au crescut împreună. Ei bine, acum, sora artistei, care i-a adus numeroase acuzații acesteia, își dorește să se împace cu Laura Lavric. Ce spune interpreta de muzică populară?

Sora Laurei Lavric vrea să îngroape securea războiului. Ce îi cere interpretei de muzică populară, după ce ani de zile și-au aruncat vorbe grele

Sora Laurei Lavric vrea să îngroape securea războiului. Interpreta de muzică populară s-a certat ani la rând cu sora ei, care i-a adus vorbe grele artistei. Cele două și-au adus acuzații grave din diferite motive, uitând parcă de amintirile frățești. Acum, după ani de scandal, Ecaterina Traian își dorește să îngroape securea războiului.

Chiar dacă a acuzat-o în trecut pe sora ei că ar face prostituție, acum sora Laurei Lavric vrea să se împace. Într-un interviu, Laura Lavric a declarat că sora sa o sună se împace, dar ea nici nu vrea să-i răspundă la telefon. ”Cel mai mult am suferit când a spus soră-mea despre mine că am făcut prostituție. E ceva ingrozitor. Acum își cere iertare, dar nu îi mai răspund la telefon. Nu e posibil așa ceva. Își cere iertare. În sufletul meu este iertată, pentru că este un păcat sa porți ură, dar nu am sa uit asta, iar pentru mine ea nu mai există, în casa mea nu o mai vreau. A fost cel mai mare necaz de la care mi s-a tras și tensiunea. Cuvintele m-au durut. Dacă vin de la un dușman, dor, dar de la propria soră… ea a fost rea de mică”, a spus Laura Lavric.

Ecaterina Traian

Laura Lavric, probleme de sănătate din cauza surorii sale

Cântăreața de muzică populară a suferit mult din cauza acuzațiilor aduse făcute chiar de propria soră. Din această cauză, starea de sănătate a vedetei s-a deteriorat și a ajuns să se consume foarte mult. Artista o consideră un nimeni pe sora sa, spunând că nu vrea să mai existe nicio legătură între cele două. Laura Lavric a spus că din cauza stresului i-au apărat pete pe față și abia dacă mai poate să mai cânte din cauza problemelor de sănătate. ”M-am îmbolnăvit din cauza șocului. Nu îmi venea să ies din casă. Toată lumea a fost alături de mine. Nu poți să crezi, adică cum să fac prostituție la 70 de ani și știi numai tu? Eu cântam în America la români și nu s-a auzit niciodată nimic și șții numai tu. Ea m-a urât pentru ce sunt eu. Tata mi-a zis că mă invidiază pentru ce sunt eu și mi-a cerut să o iert pentru ceea ce este ea. Nu am crezut-o capabilă de o așa batjocoră. Pentru mine nu este nimeni. Nimeni nu a scris de rău de mine. Toată lumea era șocată. Vreau să spun că m-am trezit cu pete albe pe față de ziceam că nu mai pot să ies pe scenă”, a mai spus interpreta de muzică populară.

În urmă cu ceva timp, artista susținea că nu o va uita și ierta pe sora sa pentru suferințele pe care i le-a provocat în toți acești ani. “Mi-a zis să o iert după ce mi-a distrus sufletul”, spunea interpreta de muzică populară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: