Redactia.ro
Home » Monden » Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu s-au împăcat! Cele două au îngropat securea războiului: ”Am căzut ca proasta în plasa Mariei Dragomiroiu”

Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu s-au împăcat! Cele două au îngropat securea războiului: ”Am căzut ca proasta în plasa Mariei Dragomiroiu”

Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu s-au împăcat! Cele două au îngropat securea războiului: ”Am căzut ca proasta în plasa Mariei Dragomiroiu”

Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu au decis să îngroape securea războiului, după ce și-au aruncat vorbe grele și au adus acuzații grave una la adresa celeilalte. Saveta Bogdan a făcut primele declarații despre împăcare! 

Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu s-au împăcat! Cele două au îngropat securea războiului

După un scandal monstruos în care s-au certat de mama focului și au adus acuzații care mai de care mai grave una la adresa celeilalte, acum au decis să se ierte reciproc. Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu au îngropat securea războiului și s-au împăcat. Saveta a fost cea care a oferit primele declarații despre împăcarea cu Elena Merișoreanu, fiind de părere că a picat în ”plasa Mariei Dragomiroiu”.

Cântăreața de muzică populară, Saveta Bogdan, susține că a greșit că s-a luat după spusele Mariei Dragomiroiu cu privire la divorțul Elenei Merișoreanu de soțul său. Mai mult decât atât, Saveta Bogdan a declarat că Maria Dragomiroiu a trimis-o în emisiune să spună acest lucru și după aceea nu ar mai fi recunoscut. Cât despre motivul pentru care a picat la pace cu Elena Merișoreanu și și-a cerut scuze, Saveta Bogdan a mărturisit că mama sa i-a apărut în vis și i-a spus să nu se mai certe.

“Am picat la mijloc că proasta! Maria Dragomiroiu m-a pus să spun că Elena e divorțată de soțul ei! Ea m-a trimis să spun în emisiune și după aceea nu a mai recunoscut. Am căzut ca proasta în plasa Mariei. Mama mi-a venit în vis și mi-a zis să nu mă cert, să plec capul. De-aia am venit acum să-mi cer scuze de la Elena”, a declarat Saveta Bogdan în cadrul unei emisiuni TV.

Motivul pentru care Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu s-au certat

Scandalul dintre cele două artiste a pornit după ce Saveta Bogdan și-a dat cu părerea despre Elena Merișoreanu într-o altă emisiune TV. Atunci, nervoasă pe colega sa de breaslă, Elena Merișoreanu a spus la Xtra Night Show de la Antena Stars că Saveta Bogdan a dansat la bară.

”Foarte dezamăgită sunt! Totodată, nu au lipsit nici cuvintele dure și acuzațiile fără precedent. E comportamentul ei și răutatea pe care a avut-o în ea. Ea a ieșit să spună la o emisiune de succes că vai ea e așa, e așa…Eu nu sunt Saveta Bogdan că eu n-am dansat la bară. Eu mi-am făcut meseria cu cinste”, a spus Elena Merișoreanu la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: