Redactia.ro
Home » Monden » Saveta Bogdan a recunoscut că are o relație! ”Suntem împreună de 20 de ani”

Saveta Bogdan a recunoscut că are o relație! ”Suntem împreună de 20 de ani”

Saveta Bogdan a recunoscut că are o relație! ”Suntem împreună de 20 de ani”

Saveta Bogdan a vorbit pentru prima dată de iubitul ei! Artist nu mai ascunde relația cu celebrul avocat și a făcut mărturisiri neștiut despre viața ei sentimentală. 

Saveta Bogdan a recunoscut că are o relație

Saveta Bogdan este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România. Fiind atât de iubită și apreciată, fanii au vrut mereu să știe cât mai multe detalii despre viața artistei. Acum, cântăreața a dat cărțile pe față și a dezvăluit detalii despre partenerul său de viață, care e mai mic decât ea cu 8 ani.

Deși a fost mereu o persoană care a vorbit deschis despre viața ei, Saveta Bogdan a ținut ascunsă relația pe care o are cu iubitul ei. Artista este împreună cu un bărbat misterios, de profesie avocat. Aceasta nu a vrut până acum și în continuare nu vrea să-i dezvăluie identitatea, pentru a nu-l afecta în vreun fel la locul de muncă.

Mai mult, declarațiile artistei au luat prin surprindere pe toată lumea. Dacă până acum se știa că aceasta are un iubit, iar relația lor ține de 10 ani, iată că lucrurile nu stau deloc așa, cei doi fiind împreună de 20 de ani. Saveta Bogdan a ținut totul secret, iar astăzi și-a făcut curaj și a dat cărțile pe față, într-o emisiune TV. Cântăreața a povestit că iubitul său este divorțat, are doi copii și, culmea, unul dintre ei locuiește în America, acolo unde este stabilită și fiica sa.

”Am pe cineva să mă încălzească, dar nu în fiecare zi. Mai răruț că este mai drăguț. Astăzi a plecat în Ungaria, că are un proces. Când este în țară ne vedem destul de des, dar nu stăm împreună. De Ziua Îndrăgostiților am cântat seara, am avut program și a fost foarte bine. A venit domnul avocat și mi-a adus flori și o bluză roșie cu paiete. I-am luat și eu lui o bluză, dar faptul că a venit și că am pe cineva mă face să mă simt bine. Pe el nu-l interesează popularitatea. Nu vreau să-i spun numele. Are și el problemele lui la serviciu și nu vrea să i se știe numele. El are doi copii, este divorțat și suntem împreună de 20 de ani. Prima dată am spus 10 ani, că nu am vrut să dau din casă. Nu ne-am căsătorit, avem doar așa, o relație”, a spus Saveta Bogdan la Antena Stars.

Saveta Bogdan a fost înșelată de soț de 83 de ori

Saveta Bogdan, în vârstă de 73 de ani  și-a găsit acum adevărata dragoste, însă nu relațiile ei nu au fost mereu atât de bune. Prima iubire a devenit și primul soț. L-a cunoscut când avea 16 ani, la o vârstă fragedă,  iar părinții ei n-au fost de acord cu relația lor, așa că Saveta Bogdan a fugit de acasă. După nuntă, viața ei a devenit un calvar. Bărbatul ei a devenit foarte gelos și agresiv, iar din cauza geloziei, nu o mai lăsa să cânte, a început să bea și s-o lovească.

Cel de-al doilea soț nu era doar violent, însă îi plăceau femeile foarte mult. Artista a povestit într-un interviu că a fost înșelată de 83 de ori.

“A doua căsătorie a fost mai proastă decât prima. M-am căsătorit din dragoste cu acest om. El era un tip foarte deștept. Avea ASE-ul terminat, știa șapte limbi străine, dar avea o funcție mare, motiv pentru care femeile profitau să își rezolve problemele. Noi am divorțat dup 30 de ani de căsnicie pentru că el s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât mine. Nu i-am stat în cale. I-am zis să plece. A plecat, iar când să iasă pe ușă i-a spus fiică-mii că vrea jumătate din cărțile pe care le aveam în casă. Fata luând cărțile și răsfoind prin ele a găsit o listă cu femeile cu care s-a culcat. A scris numele fiecărei femei. Tot. Se culcase cu 80 și ceva de femei, parcă 83. A scris în dreptul fiecărei femei, numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul. Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă”, a declarat Saveta Bogdan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: