Redactia.ro
Home » Monden » Cum a petrecut Saveta Bogdan în noaptea de Revelion. Interpreta a făcut dezvăluiri incitante

Cum a petrecut Saveta Bogdan în noaptea de Revelion. Interpreta a făcut dezvăluiri incitante

Cum a petrecut Saveta Bogdan în noaptea de Revelion.

Cum a petrecut Saveta Bogdan în noaptea de Revelion. Saveta Bogdan este prezentă în fiecare an în emisiunile de sfârșit de an. Invitată la Antena Stars în prima zi din 2021, interpreta de muzica populară s-a destăinuit în direct. Vedeta a făcut declarații incitante despre viața sa amoroasă, povestind ce a făcut în noaptea de Revelion.

Cum a petrecut Saveta Bogdan în noaptea de Revelion. Interpreta a făcut dezvăluiri incitante

Cum a petrecut Saveta Bogdan în noaptea de Revelion. Saveta Bogdan este una dintre cele mai plăcute și transparente interpretă de muzică populară. Vedeta este întotdeauna cu zâmbetul pe buze, iar acest lucru este apreciat de fanii săi, care se bucură de fiecare apariție a sa. Saveta Bogdan nu se dă înapoi de la nicio provocare. Invitată în platoul de la Antena Stars, cântăreața a făcut un spectacol de pomină, după care a patinat împreună cu Dima Trofin. În tot acest timp, vedeta a făcut și dezvăluiri incendiare despre viața sa amoroasă, dar și cum și-a petrecut ultima zi din an. După mulți ani în care noaptea de Revelion o petrecea pe scenele lumii, artista s-a putut bucura de sfârșitul anului 2021 alături de familia sa.

Deși nu a avut noroc în dragoste, având două căsnicii eșuate, Saveta Bogdan se iubește cu un avocat mult mai tânăr decât ea. Solista nu vrea să-și facă publică relația, dar le-a oferit fanilor săi un detaliu despre cel care o face fericită. ”Mi-am petrecut Revelionul cu iubitul meu, mi-a făcut cafeaua în această dimineață ca să pot să vin la voi. Am stat doar noi doi și am râs. Nu stăm mereu împreună, doar când nu are procese. Dar suntem de câțiva ani împreună și mă respectă”, a spus Saveta Bogdan.

De asemenea, Saveta Bogdan a mărturisit și care sunt dorințele sale pentru lunile viitoare. ”Îmi doresc publicul înapoi, normalitatea din trecut și să merg la fiica mea în America că n-am putut din cauza virusului să o văd”, a mai adăugat interpreta.

Drama Savetei Bogdan. Artista este urmărită de ghinioane

Cu toate că este mereu cu zâmbetul pe buze, Saveta Bogdan, în vârstă de 74 de ani, aceasta a întâmpinat multe greutăți de-a lungul vieții. Vedeta a povestit într-o emisiune televizată că a fost înșelată de 80 de ori, i-a murit fratele, iar fiica sa nu poate să facă copii. Cu toate astea, nimic nu a doborât-o.”Tot timpul am râs și am plecat mai departe. Tot timpul am mers mai departe. Niciodată nu m-am oprit. A fost de multe ori, am plâns, m-am necăjit, mi-a trecut. Asta e. Până la urmă, trebuie să trecem. Omul nu poate să le aibe pe toate”, a zis ea.

Cel mai greu moment din viața sa, a fost acela în care fiica sa a plecat în America. Aceasta nu se aștepta ca fiica ei să se mărite și să se stabilească acolo. ”Cel mai greu moment a fost cel în care a plecat fata în America, pentru că nu mă așteptam să rămână acolo. Atunci mi-a fost cel mai greu. A zis că stă doar 26 de zile. Am sunat-o pe 25 și a zis: ”Mami, mâine la 11 am cununia civilă”! Când am auzit, am scăpat telefonul din mână.”, a continuat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: