Redactia.ro
Home » Monden » Saveta Bogdan, în doliu! Artista este în lacrimi: „Dumnezeu să te odihnească în pace, în locașurile sfinților”

Saveta Bogdan, în doliu! Artista este în lacrimi: „Dumnezeu să te odihnească în pace, în locașurile sfinților”

Saveta Bogdan, în doliu!

Saveta Bogdan, în doliu! Artista trece printr-o perioadă critică, după ce fratele său cel mare a murit în cursul zilei de duminică. La începutul anului, un alt frate de-al vedetei s-a stins din viață. Artista a postat un mesaj trist pe contul ei de Facebook, primind multe mesaje de condoleanțe.

Saveta Bogdan, în doliu! Fratele artistei a murit

Saveta Bogdan, în doliu! Interpreta de muzică populară trece printr-o perioadă dificilă în prag de sărbători, după ce fratele său mai mare s-a stins din viață. Cei care l-au iubit sunt extrem de triști, iar artista a postat duminică seara, un mesaj pe contul său de Facebook, unde a primit multe mesaje de condoleanțe din partea fanilor săi. Saveta Bogdan este în doliu! În urma mesajului postat de cântăreață pe contul său de socializare nu a dezvăluit cauza morții fratelui său mai mare. Saveta Bogdan și-a schimbat poza de profil de la Facebook cu una de doliu. La începutul acestui an, artista a mai trecut printr-o dramă asemănătoare, după ce un alt frate de-al său a murit. “Cu tristețe în suflet și adâncă durere, anunț trecerea la cele veșnice a fratelui meu cel mare, Emil, un bărbat puternic care întotdeauna a trecut peste toate necazurile vieții! Dumnezeu să te odihnească în pace, în locașurile Sfinților! Vei rămâne veșnic în amintirea mea și a fiicei mele! Drumul să îți fie presărat cu flori! Ai fost un frate bun si ne-ai ajutat pe toti!”, a scris artista de muzică populară pe contul ei de Facebook.

La scurt timp, internauții care o îndrăgesc pe interpreta de muzică populară,i-au comentat la postarea emoționantă. “Dumnezeu să-l odihnească în pace. Să-i fie țărână ușoară”, “Odihnă veșnică! Sincere condoleanțe”, “Sunt alături de dumneavoastră, doamna Saveta”.

Saveta Bogdan a mai fost în doliu la începutul acestui an. Mai exact, pe 29 februarie, un alt frate al artistei s-a stins din viață. Bărbatul suferea de hepatita B de mai bine de 20 de ani, dar nu a știu că această boală este gravă, iar lucrurile s-au complicat pe parcurs. Într-un interviu, artista a declarat că a presimțit moartea fratelui său, pentru că a auzit de mai multe ori sunete ciudate în camera sa, iar la geam a apărut un abur în formă de trandafir. De asemenea, artista a menționat că nu este pentru prima dată când primește semne divine. Saveta Bogdan a declarat că Fecioara Maria i s-a arătat în sufrageria casei sale, iar Mântuitorul Iisus Hristos, a apărut pe balcon.

Saveta Bogdan a trăit o adevărată dramă alături de primul soț

Saveta Bogdan este una dintre cele mai talentate și îndrăgite artiste de muzică populară din România. Întotdeauna artista își face apariția cu zâmbetul pe buze și într-o formă de invidiat pe scenă, dar puțini știu că artista a trecut printr-o dramă din cauza bărbaților din viața ei. Saveta Bogdan s-a îndrăgostit pentru prima oară la vârsta de 16 ani, când a fugit de acasă pentru că mama sa nu o lăsa să se întâlnească cu alesul ei. Ulterior, calvarul artistei avea să înceapă. Primul ei soț i-a interzis să cânte, consuma băuturi alcoolice și o amenințat de multe ori că o omoară. „Îmi spunea că mă omoară şi dormea cu cuţitul sub pernă”, a povestit Saveta Bogdan. După ce a decis să divorțeze de acesta, artista s-a căsătorit cu cel alături de care a trăit trei decenii. Cei doi au împreună un copil.Nici cea de-a doua căsnicie nu a fost una normală. Interpreta de muzică populară a declarat că a fost înșelată de 82 de ori de soțul său, după ce a găsit o listă cu femeile pe care bărbatul le-a avut în timpul căsniciei cu artista.„Al doilea soţ era egoist, nu-i păsa decât de el. Nici acestuia nu îi convenea că merg la spectacole, să cânt”, a mai spus Saveta Bogdan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: