Redactia.ro
Home » Monden » Sora Lidiei Buble, în lacrimi la Asia Express. Motivul pentru care Estera a plâns din prima ediție: ”Nu se pupă nimic cu nimic”

Sora Lidiei Buble, în lacrimi la Asia Express. Motivul pentru care Estera a plâns din prima ediție: ”Nu se pupă nimic cu nimic”

GALERIE FOTO (3) Sora Lidiei Buble, în lacrimi la Asia Express. Motivul pentru care Estera a plâns din prima ediție ”Nu se pupă nimic cu nimic”

Sora Lidiei Buble a început în lacrimi la Asia Express. Estera a plâns din prima ediție a emisiunii fenoment de la Antena 1. Iată care a fost motivul!

Sora Lidiei Buble, în lacrimi la Asia Express. Motivul pentru care Estera a plâns din prima ediție: ”Nu se pupă nimic cu nimic”

Estera și Lidia Buble au început emisiunea Asia Express cu lacrimi. Deși susțin că sunt pregătite pentru a se întoarce în România cu premiul cel mare, cele două surori au conștientizat faptul că această competiție este mult mai dificilă decât s-au așteptat.

În prima noapte de cazare, Estera și Lidia Buble s-au lăsat ghidate de copiii unor localnici și s-au plimbat prin tot satul, însă nimeni nu voia să le primească în casă peste noapte, în condițiile actuale ale pandemiei de coronavirus. Cele două nu au renunțat atât de ușor și și-au propus să găsească un adăpost pentru noaptea lungă care avea să urmeze, deși erau extrem de obosite și au mărturisit că erau gata să accepte orice fel de loc unde puteau dormi.

Sora Lidiei Buble, în lacrimi la Asia Express. Motivul pentru care Estera a plâns din prima ediție ”Nu se pupă nimic cu nimic”

La un moment dat, de ele s-a apropiat o femeie care ținea un copil în brațe. Deși au fost sceptice la început, Estera și Lidia Buble s-au lăsat conduse de aceasta. Femeia le-a dus chiar acasă la ea, deși avea, în total, cinci copii.

”Nu se pupă nimic cu nimic, ce ne-am gândit noi acasă cu ce am găsit aici când am venit. Ne-am gândit că găsim transport imediat, a fost problema cu COVID-19, abia că ne-au luat. Cazare am căutat aproape 4 ore și abia am ajuns la familia asta, unde sunt mulți membrii, 5 copii și părinții”, a spus Estera.

Estera Buble și-a amintit de copilul ei

Se pare că momentul de la Asia Express a făcut-o pe Esters Buble să izbucnească în lacrimi, aceasta amintindu-și cu dor de copilul ei, pe care nu-l va putea vedea o perioadă. Mai mult decât atât, după toate momentele dificile prin care a trecut încă din prima zi, Estera a mărturisit că va primi în casa ei pe toți cei care nu au adăpost, dacă zărește pe cineva prin fața blocului ei.

De asemenea, evenimentele din prima ediție a emisiunii Asia Express le-au ajutat pe Lidia Buble și Estera să facă o incursiune sentimentală și și-au amintit de copilăria lor și de momentele pe care le petreceau la Deva, cu toți membrii familiei lor, în casa părintească.

Sora Lidiei Buble, în lacrimi la Asia Express. Motivul pentru care Estera a plâns din prima ediție ”Nu se pupă nimic cu nimic”

Cele două surori s-au identificat cu fetele familiei care le-a găzduit și au mărturisit că s-au simțit în siguranță și că nu s-ar fi așteptat vreodată să fie atât de recunoscătoare pentru că au un loc unde să doarmă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: