Redactia.ro
Home » Monden » Cum au fost surprinse Lidia Buble și sora sa la un restaurant din Capitală. Care este de fapt relația dintre cele două

Cum au fost surprinse Lidia Buble și sora sa la un restaurant din Capitală. Care este de fapt relația dintre cele două

GALERIE FOTO (2) Lidia Buble

Lidia Buble și sora sa Estera sunt nedespărțite. Lidia Buble provine dintr-o familie numeroase și de-alungul timpului a arătat ca are o relație foarte strânsă cu toate surorile ei. Persoana pe care a ales-o să îi fie alături în show-ul “Asia Express” a fost chiar sora ei Estera. Paparazzi redactia.ro le-au suprins pe cele două chiar astăzi în zona de lux a Capitalei.

Care este adevarata relație a celor două

Lidia Buble mereu a lăsat impresia pe internet că are o relație extraodinară cu surorile sale. Paparazzi redacția.ro le-au suprins pe Lidia Buble și sora sa Estera la unul dintre cele mai de fițe restaurante de pe celebrul bulevard Beller din Capitala. Și când sunt suprinse fără sa aibă idee că este vreo camera de filmat prin jur, cele două se înțeleg extrem de bine. Lidia Buble și-a făcut o schimbare de look, afișându-se cu părul de culoare roz. Cele doua erau îmbrăcate lejer și își arătau una celeilalte imagini pe telefon. Surorile Buble par să se înțeleagă de minune și rămâne de văzut cât de bine s-au descurcat în cadrul showului TV la care au participat în această vară.

Cât costa mașina Lidiei Buble

Lidia Buble conduce un bolid de lux care întoarce capete când merge pe șosea. Mașina a fost un dar primit de la fostul ei iubit, Răzvan Simion pe vremea când formau un cuplu fericit. Cu ocazia aniversării a 26 de ani, prezentatorul a surprins-o pe frumoasa blondină cu o mașină roșie cu mulți cai putere. Lidia Buble conduce un Ford Mustang GT Fastback în nuanța Ruby Red a cărui preț se ridică la 30,000-40,000 de euro în funcție de dotările pe care le are.

În ce relații au rămas Răzvan Simon și Lidia Buble

Despărțirea celor doi a luat prin surprindere pe toată lumea. Acum, Răzvan Simion și-a găsit alinarea în brațele frumoasei Daliana, iar Lidia Buble încă nu s-a afișat cu niciun bărbat la braț. Cu toate că cei doi au pus punct poveștii amoroase, ei încă colaborează în ceea ce privește cariera Lidiei. Chiar ea a declarat că este în reații bune cu Răzvan și că acesta este în continuare managerul ei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: