Redactia.ro
Home » Monden » Sora lui Celine Dion a dat vestea cea tristă despre marea artistă: „Putem face prea puțin”

Sora lui Celine Dion a dat vestea cea tristă despre marea artistă: „Putem face prea puțin”

Celine Dion, probleme grave de sănătate

A trecut aproape un an de când Celine Dion a fost diagnosticată cu o boală neurologică incurabilă. Sora ei, Claudette Dion, a vorbit public despre starea de sănătate a acesteia și a mărturisit că speră la o minune, își dorește din tot sufletul ca artista să învingă lupta cu această boală foarte rară.

Celine Dion, renumita cântăreață My Heart Will Go On, și-a șocat fanii când a dezvăluit că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, în luna decembrie a anului 2022.

Cât de mult suferă Celine Dion?

Artista a fost nevoită să își anuleze toate concertele, inclusiv turneul european pe care îl aștepta cu nerăbdare. Sora acesteia, Claudette Dion, a oferit noi detalii despre starea de sănătate a cântăreței și a mărturisit că aceasta luptă din greu pentru a se pune pe picioare și a reveni la viața ei de dinainte.

„Ea face totul pentru a-și reveni. Este o femeie puternică. Este o boală despre care știm atât de puțin. Există spasme – sunt imposibil de controlat.

Știi că oamenii sar adesea în picioare noaptea din cauza unei crampe la picior sau la gambe? Este cam așa, dar în totalitate. Putem face prea puțin pentru a-i alina durerea”, a spus Claudette pentru publicația HELLO! Canada, exprimându-și încă o dată speranța că experții vor putea găsi o modalitate de a-i vindeca sora.

Ce a spus Celine Dion despre boala ei

Celine Dion a fost cea care a anunțat că se confruntă cu această boală grea, care afectează un om dintr-un milion. Artista a mărturisit că se simte destul de rău și întâmpină dificultăți în a merge sau a cânta, astfel că a fost nevoită să își anuleze toate angajamentele.

După ce a fost diagnosticată cu o boală gravă, Celine Dion a anunţat anularea concertelor din cadrul turneului european „Courage World Tour”, turneu care urma să înceapă în luna februarie a anului 2023.

„Câteodată, îmi cauzează dificultăți când merg, nu-mi permit să-mi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum sunt obișnuită. Îmi e greu să vă spun astăzi că acest lucru înseamnă că nu voi fi pregătită ca în februarie să-mi reîncep turneul din Europa.

Am o echipă grozavă de doctori care mă ajută să fiu mai bine. Copiii mei prețioși mă sprijină și-mi oferă speranță.

Muncesc din greu, în fiecare zi, cu terapeuți în medicina sportivă, pentru a-mi reclădi puterea și capacitatea de a fi pe scenă din nou, dar trebuie să admit că este o luptă grea„, a fost o parte a mesajului transmis de Celine Dion.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: