Redactia.ro
Home » Monden » Sora lui Petrică Mîțu Stoian are multe întrebări după moartea acestuia. Îl acuză pe impresarul artistului că i-a controlat viața și averea

Sora lui Petrică Mîțu Stoian are multe întrebări după moartea acestuia. Îl acuză pe impresarul artistului că i-a controlat viața și averea

Moartea iubitului cântăreț Petrică Mîțu Stoian a lăsat lumea artistică din România îndoliată, dar și multe semne de întrebare. Sora artistului, Maria Tărchilă, a făcut recent câteva mărturisiri cutremurătoare despre relația dintre acesta și impresarul său, Doru Gusman. Pe lângă relația profesională foarte strânsă pe care o aveau, se pare că interpretul de muzică populară ar fi fost controlat de impresarul său.

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață în urmă cu o lună de zile, lăsând în urmă o moștenire artistică vastă poporului român. A fost un interpret foarte iubit de public și de oamenii din jurul său, însă relația sa cu familia nu a fost mereu cea mai bună.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian are multe întrebări după moartea acestuia

Având în vedere că iubitul artist nu a avut copii, surorile sale încearcă să afle adevărul în ceea ce privește averea acestuia. Cu toate că nu-și doresc să aibă beneficii materiale de pe urma decesului fratelui lor, ele se tem că impresarul său i-a controlat viața mai mult decât ar fi trebuit.

Astfel, presupoziția lor este că Doru Gusman ar fi cel care a moștenit legal casa lui Petrică Mîțu Stoian, precum și alte proprietăți ale regretatului cântăreț. Maria Tărchilă este determinată să facă lumină în această privință, așa că a apelat la serviciile unui notar, care îi va oferi ajutorul de care are nevoie.

„Am deschis succesiunea și a rămas să ne întâlnim la notar în ianuarie. A rămas să verifice actele, dar din spusele unora nu ar mai fi nimic. Nouă nu ne trebuie averea nimănui, nici a lui Petrică. Trebuie să vedem adevărul. Am aflat ceva zvonuri că nici casa de la țara nu ar fi a lui, nici cea de la Craiova. Nu e nimic clar, dar ar fi pe firmă”, a declarat aceasta pentru Prima TV.

Temerea cea mai mare a femeii este că Petrică Mîțu Stoian ar fi fost forțat să facă această alegere de impresarul său pe când încă era în viață. Artistul nu avea o relație prea bună cu familia sa, cu toate că aceștia au încercat de-a lungul anilor să păstreze legătura cu el.

„Avem martori care spună că ar fi fost forțat să pună toată averea pe numele lui, nu știu, vorbim și noi în necunoștință de cauză.  Noi eram în relații normale cu Petrică, dar cu familia nu.”, a mai adăugat Maria Tărchilă

Îl acuză pe impresarul artistului că i-a controlat viața și averea

Petrică Mîțu Stoian a fost un bărbat cu o inimă mare și foarte iubitor, însă relația sa cu familia sa era una neobișnuită. Conform spuselor Mariei Tărchilă, artistul nu prea pe nimeni în căminul său, ci prefera să se vadă cu apropiații oriunde altundeva. Astfel, și-a văzut fratele foarte rar și doar undeva unde impresarul Doru Gusman nu era prezent.

„Nu ne-am vizitat de ani de zile, nu ne primea în casă, nu ne accepta, eram eliminați de acolo. Nu aveam noi ce căuta la el acasă. Dacă noi mergeam la Craiova ne întâlneam la benzinărie sau la o terasă. Nu ne-am certat, dar era eliminată multă lume.” a mai spus sora lui Petrică Mîțu Stoian.

Neobișnuit este faptul că Doru Gusman avea uneori reacții agresive atunci când interpretul de muzică populară își părăsea casa.

 „I-a controlat viața, nu a avut viața lui. El era liber, când era cu ei era mereu stresat. O să aflăm noi și de ce era așa de constrâns de această familie. Nu-l lăsa cu noi, cu nimeni”,a încheiat femeia.

Etichete: