Redactia.ro
Home » Monden » Sora lui Petrică Mîțu Stoian, noi declarații după ancheta de la clinică. Femeia face acuzații grave

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, noi declarații după ancheta de la clinică. Femeia face acuzații grave

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, noi declarații după ancheta de la clinică

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, noi declarații după ancheta de la clinică. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani, în timp ce primea tratamentul post-COVID-19 la o clinică privată. După moartea artistului, autoritățile au demarat o anchetă la unitatea medicală, fiind scoase la iveală anumite nereguli. CLinica privată a fost amendată, iar sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să facă acuzații grave.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, noi declarații după ancheta de la clinică. Femeia face acuzații grave

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, noi declarații după ancheta de la clinică. Moartea artistului i-a șocat pe apropiați, rude, dar și pe fanii care l-au îndrăgit atâția ani. Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață pe 6 noiembrie, al spitalul de Urgență din Reșița. Sora artistului a făcut primele declarații în urma anchetei de la clinica privată unde acesta primea tratament post-COVID-19.

Femeia susține că Petrică Mîțu Stoian a murit cu zile din cauza medicilor care nu au fost atenți la dosarul lui. Femeia a declarat că dacă medicii verificau dosarul artistului, aceștia îi interziceau să mai facă tratamentul din camera hiperbară. „Am dosarul lui, cum și-a făcut la Craiova, tot ce trebuia. Dacă se uita un medic pe el își dădea seama că nu are ce căuta Petrică acolo. Trebuia să îl trimită acasă. El a murit cu zile. E groaznic. Și acolo la Oravița doctorița trebuia să-l trimită imediat în Timișoara, nicidecum în Reșița. Acolo nu aveau medicamente. A trebuit să fugim prin farmacii să adunăm medicamente.

Eu m-am dus de la Arad ca să-l iau să-l duc în Ungaria, dar nu mi l-au dat, nu a semnat nimeni. Dacă nu am putut să-l iau, uitați că a murit”, a spus sora lui Petrică Mâțu Stoian la Antena 3.

De asemenea, sora artistului a mărturisit că specialiștii au făcut o greșeală fatălă pentru că nu i-au verificat dosarul, motiv pentru care ar trebui să plătească pentru asta. ”Greșeala a fost și a acelor doctori care nu s-au uitat pe dosarul lui. El a crezut că e ceva tratament.A murit cu zile. Dacă era trimis de la Oravița la Timișoara acolo sigur îi scoteau lichidul din plămâni”, a mai spus sora artistului.

Nereguli găsite în clinica privată unde era tratat Petrică Mîțu Stoian

După moartea interpretului de muzică populară, specialiștii Direcției de Sănătate Publică Caraș Severin au demarat un control la clinica privată unde artistul se trata post-COVID. Potrivit comunicatului transmis de DSP Caras Severin, au fost găsite mai multe nereguli. Personalul medical interna pacienți în clinică, deși nu aveau acest drept pentru că unitatea medicală nu avea autorizație decât pentru sistem ambulatoriu. Totodată, clinica deținea trei autorizații de funcționarea, iar cea de medicina hiperbară era valabilă de la finalul anului trecut, de pe 14 decembrie 2020.

De asemenea, o altă neregulă se referă la faptul că în clinică exista un medic specialist psihistru care deținea și atestat de studii completare în medicina hiperbară. În momentul anchetei, medicii nu se aflau la unitatea medicală, deși conform programului de lucru aceștia erau obligați să se prezinte la muncă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: