Redactia.ro
Home » Știri » Gigi Becali rupe tăcerea! De ce a murit, de fapt, Petrică Mîțu Stoian: „Nu are nicio vină”

Gigi Becali rupe tăcerea! De ce a murit, de fapt, Petrică Mîțu Stoian: „Nu are nicio vină”

Gigi Becali face dezvăluiri despre cauza care a dus la moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Latifundiarul din Pipera a afirmat că motivul real nu este deloc cel care a apărut până acum în presă.

Gigi Becali a vorbit și oferit noi informații despre moartea unuia dintre cei mai apreciați artiști populari de la noi, care a lăsat fără cuvinte întreaga țară, mai exact decesul lui Petrică Mîțu Stoian.

Gigi Becali spune de ce a murit Petrică Mîțu Stoian: „Nu are nicio vină”

Invitat la emisiunea „Punctul culminant” a lui Victor Ciutacu, Gigi Becali a făcut dezvăluirea la care nu se aștepta nimeni. Latifundiarul din Pipera a afirmat în mod public că adevăratul motiv care a dus la moartea lui Petrică Mîțu Stoian este altul față de ce s-a vehiculat până în acest moment.

Gigi Becali a susținut și că are informaţii care demonstrează că decesul lui Mîțu Stoian nu s-a produs din cauza tratamentului cu oxigen hiperbaric.

„Mîţu Stoian nu a murit de hiperbară, ci de altceva. Nu pot spune mai multe, gata. Nu a murit din cauză că a intrat în camera hiperbară. Nu pot să vă zic mai multe, puteau să vă zică oamenii care mi-au spus şi mie. Dar nu are nicio legătură cu clinica. Nu are rost să discutăm. El nu a murit din cauză la hiperbară. Şi eu în clinica mea am cameră hiperbară”, a spus Gigi Becali.

Întrebat dacă va oferi informaţii anchetatorilor care lucrează la dosarul îndrăgitului Mîțu Stoian, Gigi Becali a spus nu dorește să se implice, chiar dacă î supună unui interogatoriu.

„Le zic că nu mai ţin minte, că altfel aş implica şi alte persoane.”, a transmis Latifundiarul din Pipera

Ce spune sora lui Petrică Mîțu Stoian: „Plămânii erau maro, nu roz”

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, a anunțat public că autopsia a dezvăluit că plămânii fratelui ei aveau o nuanță maro din cauza tratamentului post-covid cu oxigen hiperbaric.

„Nu erau afectați plămânii. După autopsie, plămânii lui erau maro, nu roz, așa cum sunt ai oricărei persoane, chiar și după ce moare. Înseamnă că i s-au ars acolo, în cabina respectivă, la clinică”, a spus sora răposatului artist.

Anterior acestei tragedii care a lovit ca un fulger toată România, Ministerul Sănătății a transmis că oxigenoterapia hiperbară nu este inclusă în protocolul de tratament după infectarea cu Sars-Cov-2, deoarece nu există cercetări pertinente care dovedesc eficienţa în fața noului virus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: