Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu s-a căsătorit Petrică Mîțu Stoian cu iubita secretă? Care a fost, de fapt, motivul

De ce nu s-a căsătorit Petrică Mîțu Stoian cu iubita secretă? Care a fost, de fapt, motivul

GALERIE FOTO (2) De ce nu s-a căsătorit Petrică Mîțu Stoian cu iubita secretă

De ce nu s-a căsătorit Petrică Mîțu Stoian cu iubita secretă? Interpretul de muzică populară s-a stins din viață în urmă cu mai bine de o săptămână. Artistul se afla sub tratament post-COVID-19, iar starea sa de sănătate s-a înrăutățit. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Deși era divorțat de 9 ani, Petrică Mîțu Stoian avea o iubită secretă, dar cu care nu s-a căsătorit niciodată. Care a fost, de fapt, motivul?

De ce nu s-a căsătorit Petrică Mîțu Stoian cu iubita secretă? Care a fost, de fapt, motivul

De ce nu s-a căsătorit Petrică Mîțu Stoian cu iubita secretă? Artistul s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani. Petrică Mîțu Stoian a divorțat în 2012 de fosta soție, fiind foarte discret cu viața sa personală. După moartea acestuia s-a aflat că artistul avea o iubită. După divorțul de Carmen, artistul a spus care a fost motivul despărțirii. „A fost un episod mai dificil din viața mea despre care nu vreau să vorbesc că nu interesează pe nimeni. M-am dedicat foarte mult carierei artistice și, pe lângă asta, cum scrie în Cartea Sfântă: sunt oameni care sunt lăsați de Dumnezeu să fie așa!”, a declarat artistul, într-un interviu mai vechi.

Petrică Mîțu Stoian era discret cu viața sa privată, motiv pentru care a ascuns multă vreme relația cu iubita sa. Deși avea o relație, artistul nu își mai dorea să se căsătorească. Nu se cunoaște identitatea iubitei, dar cei doi se iubeau foarte mult. Petrică Mîțu Stoian nu a avut niciun copil cu fosta soție, iar când a fost întrebat de urmași, acesta a recunoscut că nu i-au plăcut niciodată copiii. „La recasatorie? Când? Draga mea, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieții dar acel timp a trecut. Îmi este foarte bine așa, am o relație, sunt foarte bine și mi-aș dori să rămână așa. Să-ți spun o glumă, la o vârstă, ce ar însemnă să te recăsătorești și să vină și ea cu niște figuri, tu cu tabieturile tale și să nu vă potriviți deloc?,Să încep iar educația, spală-te pe dinți, vezi că nu e bine, mergi la frizer că ți-a crescut părul… Nu! Lucrurile sunt trecute, toate se fac la timpul lor, copiii se fac la timpul lor… Ce să fac, să iau pe cineva ca să nu-mi fie urât?”, a mai dezvăluit regretatul interpret de muzică populară.

Petrică Mîțu Stoian slăbise 25 de kilograme

Interpretul de muzică populară era o persoană veselă, energică și cu mult bun simț. Moartea bruscă a artistului a șocat pe toată lumea, în special pe colegii săi de breaslă. De asemenea, persoanele dragi au rămas șocate după ce au văzut că Mîțu Stoian pierduse mult în greutate, dar nu datorită unei diete, ci din cauza unei suferințe.

Cântărețul pierduse o persoană dragă, iar acest lucru l-a afectat enorm. Soția impresarului său a murit, iar el a suferit foarte mult. „Am slăbit din cauza unui șoc. Este vorba de soția impresarului meu care a lucrat foarte mult la imaginea mea și care a trecut din lumea cu dor, în lumea fără dor. A fost o durere imensă când am auzit. M-a ajutat foarte mult în carieră. Acest șoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare. Aveam peste 100 de kilograme, iar acum am slăbit brusc peste 25. O să încerc să trec peste acest moment”, declara artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: