Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Bahmuțeanu, despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „E o afacere la mijloc”

Adriana Bahmuțeanu, despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „E o afacere la mijloc”

Adriana Bahmuțeanu, despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Adriana Bahmuțeanu, despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Moartea interpretului de muzică populară a luat prin surprinderea pe toată lumea. Ipotezele în jurul decesului acestuia continuă să apară. Adriana Bahmuțeanu vine cu noi acuzații în cazul morții artistului.

Adriana Bahmuțeanu, despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „E o afacere la mijloc”

Adriana Bahmuțeanu, despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață pe 6 noiembrie, la vârsta de 61 de ani. Colegii de breaslă, apropiații și rudele sunt sceptici în privința morții sale. Adriana Bahmuțeanu se numără printre vedetele care și-ar dori să se facă dreptate în cazul decesului lui Petrică Mîțu Stoian. Vedeta s-a declarat dezamăgită de modul în care s-au desfășurat lucrurile în privința morții artistului. Jurnalista este de părere că instituția medicală unde a fost tratat Petrică Mîțu Stoian este o afacere, iar tot cazul va fi mușamalizat.

Totodată, Adriana Bahmuțeanu este convinsă că niciunul dintre resposanbili nu va fi arestat. „O să se mușamalizeze tot. Ideea e că trebuie luat tot circuitul, tot lanțul. E o mega afacere la mijloc și sunt implicate nume grele. Nu o să vedem arestări în acest caz. În primul rând, nu avem toate rezultatele analizelor.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru FANATIK.

Vedeta a mai spus că artistul avea dureri în piept încă de când se afla în camera respectivă, pentru tratamentul cu oxigen hiperbar. „Pe el a început să îl doară în piept când se afla în spital, în camera aceea. Nu le-a spus medicilor ca să nu îi panicheze. Avea uneori impresia că doar i se pare că îl doare. El a ascuns durerile față de doctori”, a mai povestit Adriana Bahmuțeanu pentru aceeași sursă.

Adriana Bahmuțeanu l-a visat pe Petrică Mîțu Stoian

Jurnalista este devastată de moartea lui Petrică Mîțu Stoian, dezvăluind că a simțit că se va întâmpla ceva rău cu artistul. Adriana Bahmuțeanu susține că l-a visat pe cântăreț, chiar înainte de moartea sa. Din păcate, interpretul de muzică populară s-a stins din viață la scurt timp după ce s-a internat la o clinică privată pentru a face tratamentul post-COVID-19. „Pentru mine este încă un șoc. Eu nu m-am obișnuit cu gândul că el nu mai este printre noi. Eu am plâns zilele astea, la mine acasă, în fiecare zi. Îi aprin lumânări în fiecare zi, am loc la mine în casă, unde îi aprin lumânări și mă gândesc la el. L-am visat exact la ora la care a murit, în dimineața în care a murit, fără să știu că era în spital. Cu o zi înainte vorbisem cu Enceanu, nu știam că are probleme.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Vedeta a declarat că este dezamăgită cu ceea ce s-a întâmplat în cazul decesului lui Petrică Mîțu Stoian, mai ales că artistul a mers la o clinică să se vindece. „Este revoltător să te duci la o clinciă privată, gen SPA, să mergi acolo să faci niște tratamente ca să te odihnești si să pleci în patru scânduri.”, a mai adăugat Adriana Bahmuțeanu.

Petrică Mîțu Stoian a fost înmormânat pe 10 noiembrie, la cimitirul din Craiova. Artistul a fost condus pe ultimul drum de rude, apropiații dar și de colegii de breaslă. De asemenea, fosta soție a artistului și-a luat rămas bun de la cântăreț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: