Redactia.ro
Home » Sport » Sorana Cîrstea a pierdut finala de la Tashkent! a fost învinsă de Alison Van Uytvanck

Sorana Cîrstea a pierdut finala de la Tashkent! a fost învinsă de Alison Van Uytvanck

Sorana Cîrstea a pierdut finala de la Tashkent!

Sorana Cîrstea a pierdut finala de la Tashkent. Românca a fost învinsă în utlimul act de Alison Van Uytvanck cu 6-2, 4-6, 6-4.

Sorana Cîrstea a pierdut a patra finală pe care a jucat-o într-un turneu WTA. Deşi a luptat până în ultima clipă nu a reuşit să se impună. Alison Van Uytvanck a dominat clar primul set. Cel de-al doilea a fost mai echilibrat, Alison Van Uytvanck a avut trei mingi de break în cel de-al treilea game însă românca le-a salvat, apoi a reuşit să revină. În decisiv, belgianca a făcut break la 3-2, apoi şi-a menţinut avantajul. Sorana putea răsturna situaţia dacă reuşea să egaleze la 5-5, însă a pierdut un ultim game, deşi salvase patru mingi de set. După această finală, Sorana a câştigat un cec în valoare de 21.400 de dolari. Turneul WTA de la Tashkent este dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

Sorana Cîrstea s-a impus la Tashkent în 2008

Din 2013, Sorana nu a mai prins nicio finală WTA. În urmă cu 6 ani a jucat în ultimul act la Rogers Cup, dar nu a putut să o învingă pe Serena Williams. Sorana Cîrstea, cea mai sexy jucătoare din România a mai câştigat odată titlul la turneul de la Tashkent. În 2008 a devenit campioană după ce a învins-o pe Sabine Lisicki, scor 2-6, 6-4, 7-6. În 2019 cel mai bun rezultat al jucătoarei a fost o semifinală la Nurnberg.

Citeşte şi: Gazonul dorit de Piţurcă a fost respins! 7 ore de discuţii fără niciun rezultat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini