Redactia.ro
Home » Știri » Sorana Cîrstea a renunțat la România și s-a mutat în altă țară. „Puțini știu asta”

Sorana Cîrstea a renunțat la România și s-a mutat în altă țară. „Puțini știu asta”

Sorana Cîrstea (33 de ani, 26 WTA) a făcut o dezvăluire recentă surprinzătoare, anunțând că a decis să plece din România și să se mute în Dubai.

Ca și Simona Halep, și Sorana Cîrstea a optat pentru Emiratele Arabe Unite în detrimentul țării natale. Sportiva din Târgoviște, care a ajuns recent până în sferturile de finală ale turneului WTA de la Abu Dhabi, a confirmat că își desfășoară acum activitatea în Dubai.

Dezvăluiri despre viața la Dubai

„Puțini sunt cei care știu că locuiesc în Dubai. Sunt doar la o oră distanță de Abu Dhabi. Am decis să rămân acasă în timpul turneului. Este important pentru mine să fiu într-un mediu familiar, să am lucrurile mele, să pot urmări televiziunea și să accesez canalele românești. Nu am prea multe ocazii să fac asta”, a declarat Sorana pe 5 februarie, după ce a învins-o pe Carolina Garcia cu scorul de 6-7 (4), 6-4, 6-4. Performanța sa la turneul din Abu Dhabi a determinat o creștere de patru poziții în clasamentul mondial.

Chiar dacă a pierdut al 33-lea sfert de finală disputat în circuitul WTA, prezența sa în această fază a competiției îi va asigura lui Sorana Cîrstea o urcare de patru locuri în clasamentul mondial, de pe locul 26 pe 22. Ea se află la o singură poziție distanță de cea mai bună clasare din cariera sa, poziția 21, pe care a atins-o pe 12 august 2013.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: