Redactia.ro
Home » Monden » Sore a dezvăluit cum a slăbit 30 de kilograme. După sarcină, artista a avut probleme cu greutatea

Sore a dezvăluit cum a slăbit 30 de kilograme. După sarcină, artista a avut probleme cu greutatea

În urmă cu aproape 6 ani, Sore a trecut prin cel mai frumos moment al vieții sale: a devenit mamă pentru prima oară. În urma sarcinii a rămas însă cu multe kilograme în plus, pe care a reușit să le dea jos într-un timp record de 9 luni. A trecut mult de atunci, însă artista și-a dorit să-și împărtășească secretele cu publicul său. 

Sore a dezvăluit cum a slăbit 30 de kilograme. După sarcină, artista a avut probleme cu greutatea

În luna martie a anului 2016, Sore a devenit mamă pentru prima oară. A născut o fetiță superbă, pe care a decis s-o numească Erin.

Sarcina și-a pus însă puternic amprenta asupra organismului său, iar cele aproape 30 de kilograme pe care le avea în plus în acel moment i-au atras și critici pe măsură. Artista a recunoscut că în lunile în care și-a purtat fiica în pântec nu s-a abținut deloc de la mâncare, așadar s-a așteptat ca procesul de slăbire ce va urma să fie unul destul de lung.

Cu toate acestea, nu s-a lăsat niciodată afectată de cuvintele grele care i-au fost adresate. A preferat să slăbească încet, făcând schimbări semnificative în stilul său de viață. A preferat să mănânce cantități mai mici de mâncare și să facă sport, iar din rutina sa nu au lipsit nici procedurile de remodelare corporală.

„Am slăbit kilogramele din timpul sarcinii și un pic mai mult de atât în decursul a 9 luni, eu am considerat-o o victorie, nicidecum altfel, iar dacă au fost comentarii răutăcioase în acea perioadă, pe cuvânt dacă le-am auzit. E adevărat că am fost avertizată, din timpul sarcinii, că voi trage greul după naștere, pentru că, n-am să te mint, mi-au plăcut burgerii foarte mult pe parcursul celor 9 luni de sarcină. Dar am slăbit ușor, mâncând puțin, făcând sport și proceduri corporale”, a povestit Sore, pentru revista VIVA.

Ce mănâncă Sore într-o zi obișnuită

Unul dintre secretele lui Sore pentru a scăpa de kilogramele în plus a fost faptul că nu a consumat aproape deloc carne. Nu a fost o schimbare impusă, ci mai degrabă ceva ce i-a venit natural. Artista a mărturisit că nu se abține de la mâncare atunci când are poftă, dar respectă un stil de viață care o ajută să slăbească.

„Nu simt o atracție față de carne, în mod deosebit, de aceea mi-a fost ușor. Dacă îmi e poftă să gust, gust, însă trec săptămâni întregi fără să mănânc carne și îmi e foarte bine așa. Am tot citit și articole care spun cât influențează carnea aspectul pielii și pentru că mă știu posesoarea unui ten sensibil cu tendințe acneice, pe care m-am luptat mult timp să-l aduc într-o formă bună, îți dai seama că încerc să văd dacă funcționează. Și, în cazul meu, e varianta câștigătoare. Mănânc și dulciuri, de fapt, mănânc orice poftesc, însă în porții decente și țin intermintent fasting (adică de la ultima masă din seară până la prima de a doua zi trec 16 ore) de câțiva ani”, a mai adăugat artista pentru aceeași sursă menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: