Redactia.ro
Home » TV » Sorin de la Războinici, taxat dur că nu mai intră pe trasee la Survivor. Ce probleme are, de fapt: “Îi reproșa lui Jador că nu pleacă…”

Sorin de la Războinici, taxat dur că nu mai intră pe trasee la Survivor. Ce probleme are, de fapt: “Îi reproșa lui Jador că nu pleacă…”

Sorin Pușcașu este dintre puținii “veterani” Survivor, care se află încă competiție de la început. Însă problemele de sănătate nu l-au ocolit nici pe el. Nu au lipsit nici criticile dure pentru absența sa de pe trasee. Ce probleme are, de fapt, Războinicul.

S-a aflat acum motivul pentru care Sorin Pușcașu a lipsit de pe banca Războinicilor la ultimul joc de la Survivor.

Veteranul Sorin Pușcașu a lipsit de la ultimul meci de recompensă al Războinicilor. Se pare că a fost nevoit să stea departe de terenul de joc, așa cum a anunțat și prezentatorul Daniel Pavel încă de la începutul ediției.

Sorin de la Războinici, marele absent la Survivor

Daniel Pavel le-a transmis concurenților Survivor că Războinicul nu va putea fi alături de ei. Tânărul a acuzat dureri, fiind consultat imediat de medicii.

Războinicul Sorin a fost pe tot parcursul jocului de recompensă sub supraveghere medicală. Ulterior, a revenit alături de Războinici pentru a se bucura de premiul de recompensă câștigat de echipa sa.

Reîntors printe ai săi coechipieri la masa castigată în durul meci de recompensă, Sorin nu a dat prea multe detalii pe marginea absenței sale, spunând doar că a trebuit să facă recuperare pentru problema pe care Războinicul o are la genunchi.

„Acasă cu Sorin. E bolnav de o lună, nu mai joacă afară cu el”, „Mănâncă de pe urma celorlalți”, „Corect ar fi să plece urgent”. , au reacționat în mediul online fanii Suvivor Romania.

„Îi reproșa lui Jador că nu pleacă. E a patra săptămână în care nu intră pe traseu. Să plece că e așa liniște fără el și totul merge perfect!”, sunt alte reacții.

Meciul recompensă, câștigat de Războinici. Zanii, probleme mari pe traseu

Ultimul meci de recompensă de la Survivor a fost câștigat de echipa Războinicilor, care au primit o masă zdravănă cu preparate la grătar. Echipa albastră a câștigat la ștafetă, după un meci dur cu echipa Faimoșilor, cu care au fost de câteva ori la egalitate.

Faimoșii au pierdut jocul pentru recompense al săptămânii, care s-a desfășurat pe o căldură tropical. Favoritul publicului la Survivor, Zanni, a recunoscut că nu a fost în cea mai bună formă. Faimosul a declarat că a simțit că-i explodează capul și din acest  motiv ultima probă a fost realizată de Culiță Sterp.

Zanni a mărturisit că i-a fost frică să intre din nou pe traseul dificil care i-a pus la mare încercare forța.

„Am făcut caternică, dar chiar mi-a fost frică a doua oară să mai intru. Era să îmi explodeze capul”, le-a spus Faimosul colegilor săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: