Redactia.ro
Home » Știri » Sorin Ovidiu Vîntu, obligat să facă partaj cu fosta soție după 14 ani de căsătorie. Decizia șoc primită de controversatul milionar

Sorin Ovidiu Vîntu, obligat să facă partaj cu fosta soție după 14 ani de căsătorie. Decizia șoc primită de controversatul milionar

GALERIE FOTO (2)

Controversatul milionar Sorin Ovidiu Vîntu primește lovitura decisivă. Omul de afaceri este obligat să facă partaj cu fosta soție, Angelica Chioariu, după o căsnicie care a durat 14 ani. Decizia este una șoc, cu totul neașteptată, având în vedere că divorțul dintre cei doi s-a pronunțat în 2001.

Sorin Ovidiu Vîntu este fără dar și poate unul dintre cei mai controversați milionari români, după ce numele său a fost legat de procese celebre. Cunoscut și ca Tăticul FNI, iată că acum un nou proces îi dă bătăi de cap milionarului.

La 19 ani de la divorțul de Angelica Chioariu, Sorin Ovidiu Vîntu este obligat să își împartă averea cu fosta soție, cea cu care a avut un mariaj de 14 ani.

Sorin Ovidiu Vîntu, obligat să facă partaj cu fosta soție

Cu toate că s-au separat în urmă cu mulți ani, cei doi foști soți Vîntu încă nu și-ar fi încheiat deloc socotelile. Așa se face că Sorin Ovidiu Vîntu ar fi obligat de autorități să facă partajul cu fosta doamnă Vîntu, Angelica Chioariu, împreună cu care a trait 14 ani.

Procesul de partaj dintre Tăticul FNI și fosta soție ar urma să fie unul de durată, luând în calcul ce a apărut în cererea de divorț din 2001. La acel moment, Angelica Chioariu ar fi susținut că milionarul deținea nu mai puțin de 136 de case și apartamente, potrivit Cancan.

Totodată, la Judecătoria Sectorului 1 ar fi fost depusă o listă cu bunuri comune, printre care și 25 de societăți comerciale.

Sorin Ovidiu Vîntu, eliberat condiționat

În martie 2020, magistrații de la Tribunalul București au decis ca Sorin Ovidiu Vîntu să fie eliberat condiționat din Penitenciarul Rahova, unde a executat o pedeapsă de 11 ani de închisoare în urma tuturor condamnărilor primite în mai multe dosare.

Ultima condamnare, cea de 10 ani de închisoare, a fost primită de Sorin Ovidiu Vîntu în aprilie 2018, în dosarul legat de delapidarea patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor SNP Petrom.

La momentul eliberării condiționate, Sorin Ovidiu Vîntu mai avea de executat un total de 8 ani închisoare în dosarul FNI, 6 ani şi 2 luni închisoare în dosarul falimentării companiei Petromservice, 2 ani pentru favorizarea lui Nicolae Popa și un an de închisoare pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: