Redactia.ro
Home » Monden » Sorina, fosta soție a lui Nicolae Guță, primele declarații după ce a ieșit din comă: ”Nu mai pot face nimic”

Sorina, fosta soție a lui Nicolae Guță, primele declarații după ce a ieșit din comă: ”Nu mai pot face nimic”

Sorina Guță, cunoscută în lumea muzicii de petrecere și fosta parteneră de viață a celebrului Nicolae Guță, a fost recent protagonistă a unei povești de viață care sfidează limitele credinței și ale medicinei. În urmă cu doar câteva zile, artista a trecut printr-o experiență care i-a pus viața în pericol, ajungând în comă la spital și fiind considerată aproape pierdută de către echipa medicală care s-a luptat pentru salvarea ei.

Cu toate acestea, printr-o minune, ea a reușit să treacă peste această încercare și acum împărtășește cu lumea întreagă mărturia sa impresionantă.

Sorina Guță, la un pas de moarte

Conform relatărilor Sorinei, totul a început într-o zi ca oricare alta, în confortul căminului său, unde se afla împreună cu familia. Fără niciun avertisment, starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid, ducând la o situație de urgență care a necesitat intervenția imediată a serviciilor medicale.

Diagnosticele vechi, legate de problemele cardiace și pulmonare, au agravat situația, făcând ca șansele de supraviețuire să fie extrem de reduse. În ciuda pronosticurilor sumbre, și în fața unei situații ce părea fără ieșire, Sorina Guță a fost luptătoarea care a refuzat să se lase învinsă.

”Sunt mai bine, Slavă Domnului. Am trecut prin clipe grele, n-am trecut în viața mea prin așa experiență. Stăteam la masă cu sora mea și cum vorbeam cu ea la masă dintr-o dată m-a luat cu amețeală, zicea că n-am mai reacționat, a dat drumul repede la oxigen, mi-a pus oxigenul, mi-a luat saturația, am avut 35, a chemat salvarea, m-a dus la spital și acolo am căzut în comă. Medicii au zis că am fost dusă prea târziu și că îi pare rău, că nu mai pot face nimic, doar dacă într-o oră dau semne de intubație mă pot intuba, dacă nu…”, a spus Sorina Guță,  pentru Spynews.ro.

Și-a revenit din comă

Miracolul s-a materializat când, contrar așteptărilor, Sorina și-a revenit din comă, învinsă în principal printr-o voință de fier și prin intervenția divină, după cum însăși artista mărturisește. Această experiență a transformat-o nu doar fizic, ci și spiritual, determinând-o să privească viața printr-o nouă lentilă, una plină de recunoștință și speranță.

”Mare e Dumnezeu, când Dumnezeu spune că viață, e viață și când Dumnezeu spune că moarte, e moarte. Eu am stat prea mult în neascultare de la botezul meu, am stat 3 ani, am mai fumat, n-am stat în ascultare de Dumnezeu, iar lui Dumnezeu îi pare rău de om, El ne iubește. El ne vrea cu ardoare, din inimă, nu vrea să ardem în focul veșnic, vrea să mergem la viață veșnică, dar așa suntem noi neascultători.

Atât m-am dus în nebunia mea până când a zis Dumnezeu stop, iar Dumnezeu, Slăvit să fie, m-a readus la viață, mi-a prelungit firul vieții. Într-adevăr, am rămas dependentă de oxigen, dar știu sigur că și de asta mă va scăpa Dumnezeu, eu știu că Dumnezeu are un plan cu mine”, a mai spus artista.

După externarea din spital, Sorina Guță a luat decizia de a călători în Austria, la sora sa, urmând sfatul medicilor de a evita călătoriile lungi și stresul care ar putea să-i agraveze starea de sănătate. Contrar recomandărilor medicale inițiale, ea consideră că ajungerea în Austria este o parte a planului divin pentru recuperarea sa. În prezent, în ciuda faptului că este dependentă de oxigen și continuă tratamentul, Sorina se arată optimistă și încrezătoare în capacitatea sa de recuperare completă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: