Redactia.ro
Home » Știri » Sorina Pintea a fost dusă la spital din arestul Capitalei

Sorina Pintea a fost dusă la spital din arestul Capitalei

Sorina Pintea a fost dusă la spital

Sorina Pintea a fost dusă la spital din arestul central din Capitală. Fostul ministrul al Sănătății se află în detenție în arest preventiv după ce a fost prinsă în fragrant luând mită.

Sorina Pintea a fost dusă la spital

Sorina Pintea a acuzat stări de rău încă de ieri, când a fost chemată o ambulanță la arestul Capitelei. Ulterior, starea sa de sănătate s-a înrăutățit, iar fostul ministru a fost dus la spital. Potrivit DcNews.ro Sorina Pintea e cea care a cerut, prin intermediul avocaților, să fie dusă la spital.

În cursul zilei de ieri, medicii sosiți cu ambulanța i-au administrat glucoză intravenos, ketoprofen și un calmant. Pacientei i s-a făcut și un EKG. ”În această dimineaţă, la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă nr 1. a fost solicitată ambulanţa, pentru o persoană aflată în arest preventiv. Persoana a primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea”, se menţionează în informarea transmisă de către reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Fostul Ministru al Sănătății are o boală autoimună

Sorina Pintea a dezvăluit în urmă cu o lună că suferă de o boală autoimună de care a decis să se trateze în țară. Ea se confruntă cu „parestezii faciale și la nivelul membrelor, dificultăți de înghițire, stări de vomă, senzație de apăsare la nivelul esofagului, senzații de arsură la nivelul membrelor”. Potrivit zvonurilor ea suferă de dermatomiozită idiopatică cu afectare pulmonară – pneumopatie interstițială.

Amintim că fostul ministru al Sănătății a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Decizia nu e definitivă. Ea a fost acuzată că a luat mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 de lei, bani ce reprezintă un procent de 7 % din valoarea unui contract.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini