Redactia.ro
Home » Știri » Sosise în Israel pentru a participa la un festival, dar a sfârșit în mâinile teroriștilor Hamas. Shani a fost umilită și ucisă. Revoltător ce i-au putut face

Sosise în Israel pentru a participa la un festival, dar a sfârșit în mâinile teroriștilor Hamas. Shani a fost umilită și ucisă. Revoltător ce i-au putut face

GALERIE FOTO (2) artista germania

O artistă germană de 30 de ani, prezentă la un festival din Israel, a fost confundată și răpită de teroriștii Hamas, care ulterior au transportat-o în Gaza, au ucis-o cu sânge rece și apoi au defilat cu corpul ei pe străzi.

Cumplit! O tânără a fost răpită de teroriștii Hamas, ucisă și supusă unei umilințe macabre

Tânăra în vârstă de 30 de ani, pe nume Shani Louk, a fost identificată de către membrii familiei ei în urma unei înregistrări video publicate de militanții palestinieni. Ea a fost confundată de către teroriștii Hamas, care au crezut că ar fi un militar în cadrul armatei israeliene. Shani, care avea profesia de artist tatuator, se afla la un festival de muzică pentru pace, însoțită de prieteni, în momentul în care teroriștii Hamas au inițiat atacul devastator asupra Israelului.

artista germania
Artista a avut parte de un sfarsit tragic

Militanții palestinieni au publicat numeroase clipuri în care se arată răpiri ale unor persoane din Israel și transportarea acestora în Fâșia Gaza, fapte care au avut loc în contextul declanșării unui conflict armat în Israel. Într-unul dintre aceste clipuri, teroriștii transportă trupul unei tinere dezbrăcate în partea din spate a unui vehicul off-road, afirmând că aceasta ar fi fost un soldat israelian.

Rudele tinerei sunt în stare de șoc

Rudele tinerei din Germania au putut identifica victima pe baza tatuajelor de pe picioare și a caracteristicilor părului, conform informațiilor furnizate de DailyMail.

„Nu am auzit nimic. Aşteptăm veşti pozitive, însă cu siguranţă era Shani (n.r. tânăra din imaginil). Era la un festival de muzică pentru pace. Este un coşmar pentru familia noastră”, a precizat Tomasina Weintraub-Louk, verișoara tinerei ucise.

Zeci de persoane au fost luate în captivitate în timpul atacului desfășurat de gruparea Hamas în Israel. Într-un incident deosebit de tragic, o polițistă din Israel a fost răpită, fiind ulterior legată la mâini și supusă unor agresiuni fizice. Apoi, ea a fost forțată să meargă pe străzile din Gaza, unde membrii militanți ai grupării au aplaudat înfiorătorul gest al teroriștilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: