Redactia.ro
Home » Sport » Soția antrenorului Patrick Mouratoglou, suspectă în cazul de dopaj al Simona Halep. Motivul pentru care femeia ar fi putut recurge la un astfel de gest

Soția antrenorului Patrick Mouratoglou, suspectă în cazul de dopaj al Simona Halep. Motivul pentru care femeia ar fi putut recurge la un astfel de gest

Soția antrenorului Patrick Mouratoglou, suspectă în cazul de dopaj al Simona Halep

Cazul de dopaj în care e implicată Simona Halep a condus la fel și fel de teorii. Multe persoane care refuză să creadă că românca ar fi luat o substanță interzisă, cu bună știință, din dorința de a-și îmbunătăți capacitatea de efort consideră că o persoană suspectă în acest caz este soția antrenorului Patrick Mouratoglou. Iată care este motivul pentru care femeia ar fi putut recurge la un astfel de gest în viziunea apărătorilor Simonei Halep!

Soția antrenorului Patrick Mouratoglou, suspectă în cazul de dopaj al Simona Halep

Ada Obilu, soția antrenorului Patrick Mouratoglou este considerată suspectă în cazul de dopaj al tenisemenei Simona Halep, după ce s-a prezentat ca fiind destul de geloasă pe apropierea dintre cei doi. Nu ar fi prima dată când antrenorul încalcă regulile cu elevele sale, iar asta ar fi înfuriat-o pe soția acestuia cu care are două fetițe, una în vârstă de 3 ani, iar cea de-a doua în vârstă de 6 ani.

Ada Obiluar fi avut o discuție aprinsă cu grupul ei de prietene, de unde mulți au înțeles că i-a pus gând rău Simonei Halep:

„D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun că poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!”, ar fi spus Ada Obilu, potrivit Cancan.ro.

Simona Halep va fi ștearsă din clasamentul mondial!

Simona Halep se află în clasamentul mondial de tenis pe poziția 12 WTA cu 2.661 puncte, după ce a fost depășită de franțuizoaica Caroline Garcia și de rusoaicele Kudermetova și Kasatkina. Aceasta este sigură că va primi o suspendare din cauza substanței Roxadustat care a fost depsitată în organismul ei la un test anti-doping. În funcție de suspendarea pe care o va primi, Simona Halep va ajunge la coada clasamentului mondial. Astfel va fi nevoită să o ia de la zero, precum tenismenele la început de drum.

După expirarea suspendării pe care o va primi, Simona va putea participa la turnee „minuscule sau wild-carduri primite de la organizatori”, potrivit adevărul.ro. Pentru derivați EPO se dau cele mai drastice pedepse, între doi și patru ani, iar asta poate aduce repercursiuni în cariera Simonei.

Simona Halep se pregătește să-și susțină nevinovăția față de testul anti-doping picat, în fața anchetatorilor. Cazul ei va va ajunge și la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a cărui decizie va rămâne definitivă și irevocabilă.

Reacția Simonei Halep după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat

Potrivit site-ului oficial al Agenției Mondiale Antidoping, Roxadustat este trecut în categoria hormonilor, a factorilor de creștere și a substanțelor asociate. Roxadustat este o substanță care, de regulă, este utilizată pentru combaterea anemiei. Se comercializează sub brandul Evrenzo, un medicament care ajută organismul să lupte împotriva anemiei, a relatat prosport.ro.

Aceeași sursă menționează că, de regulă, sportivii își administrează Roxadustat pentru a-și crește producția de globule roșii din sânge. Este o tehnică de doping foarte eficientă, deoarece se mărește și nivelul de oxigen care ajunge în mușchi și ajută, astfel, la creșterea capacității de efort.

Simona Halep susține că nu s-a gândit nici măcar o clipă să trișeze:

„Astăzi începe cel mai greu meci al vieții mele: lupta pentru adevăr. Am fost informată că am testat pozitiv la o substanță numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică. E cel mai mare șoc din viața mea. De-a lungul carierei mele, ideea de a trișa nu mi-a trecut nici măcar o dată prin minte, întrucât e complet opusă valorilor cu care am fost educată. Să înfrunt o situație atât de nedreaptă, mă simt confuză și trădată.

Voi lupta până la final pentru a demonstra că nu am ingerat substanța în cunoștință de cauză și am încredere că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală.

Nu e vorba despre titluri sau despre bani. E vorba despre onoare și despre povestea de dragoste pe care am construit-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a scris Simona Halep pe Instagram.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: