Redactia.ro
Home » Sport » Soția fotbalistului Sergiu Hanca, vedetă în Polonia

Soția fotbalistului Sergiu Hanca, vedetă în Polonia

GALERIE FOTO (7) Sergiu Hanca, Andreea Hanca, presa Polonia

Sergiu Hanca a recunoscut faptul că soția sa le-a luat ochii polonezilor. Andreea i-a cucerit rapid prin atitudinea pe care o avea la meciurile în care juca soțul ei.

Mereu, Andreea Hanca a trăit foarte intens meciurile în care era implicat soțul ei. Era nelipsită pe stadioane, iar reacțiile ei erau de milioane. Tot așa i-a cucerit și pe polonezi. Sergiu Hanca joacă din 2019 la KS Cracovia, acolo unde s-a transferat de la Dinamo. Andreea l-a însoțit în Polonia și a intrat rapid în atenția presei, după ce televiziunile i-au surprins reacțiile în timpul meciurilor. Mai mult, deși era însărcinată în 6 luni, bruneta s-a implicat într-o campanile umanitară în timpul pandemiei de coronavirus. Nu s-a dat în lături de la a ajuta oamenii de pe străzi.

„Este mai mediatizată decât mine, este foarte iubită și plăcută pentru că, pentru ei, e ceva diferit. Nu erau obișnuiți ca o femeie să se exteriorizeze așa la meciuri și să fie așa fan al unei echipe”, a spus Sergiu Hanca la Digi Sport.

Sergiu și Andreea s-au căsătorit în 2016, și au doi copii. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva vreme, fotbalistul recunoștea că soția sa este cea care îl ajută să-și găsească echilibrul și liniștea.

Ce a pățit Andreea pe stadion

În 2018, atunci când Sergiu Hanca juca la Dinamo, frumoasa brunet a trecut prin moment dificile. “Câinii” au pierdut un meci cu Astra, iar suporterii furioși s-au răzbunat cum au putut. Andreea s-a bucurat la golul înscris de soțul ei, în momentul în care Dinamo era deja condusă cu 4-0, fanii au agresat-o pe soția fotbalistului. În acel moment, fotbalistul s-a supărat cumplit și i-a anunțat pe dinamoviști că părăsește clubul.

„Sunt în stare de șoc! Am fost atacată de fanii lui Dinamo pentru că m-am bucurat la golul soțului meu. Dacă nu era fratele meu, eram călcată în picioare! Nu mă pot opri din plâns, nu am mai pățit așa ceva în viața mea. Au împins o prietenă care e gravidă în luna a 4-a. Nu mă pot opri din plâns!”, a apucat să spună Andreea Hanca pentru gsp.ro.

După acel moment, Hanca a declarat furios:

“Pentru mine, Dinamo a murit. Am avut o relație frumoasă cu fanii. Jur că am dat într-un an la Dinamo aproximativ 200 de tricouri, am plătit pentru ele. După fiecare meci ofeream tricouri fanilor. La ultimele jocuri am fost nevoit să joc cu tricouri mult mai mari, modificate, pentru că nu au mai avut dimensiunea mea”, a declarat atunci fotbalistul.

În iarna lui 2019, fotbalistul s-a transferat la KS Cracovia, unde s-a impus rapid. În acest sezon, mijlocașul a jucat în 9 meciuri oficiale pentru polonezi, toate ca titular și a marcat două goluri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: