Redactia.ro
Home » Știri » Soția îl consideră trădător. Ucraineanul care a plecat la război să-și apere țara, declarații direct de pe front

Soția îl consideră trădător. Ucraineanul care a plecat la război să-și apere țara, declarații direct de pe front

GALERIE FOTO (7) Sursa foto: Sports.ndtv.com

La începutul lunii martie, la câteva zile de când președintele rus, Vladimir Putin a invadat Ucraina, Sergiy Stakhovsky (36 de ani), fost jucător de tenis, a luat hotărârea de a merge în mijlocul conflictului. Mulți sportivi ucraineni au plecat în război pentru a-și apăra țara.

Sergiy Stakhovsky a mărturisit că nu a fost deloc ușor sa ia calea războiului, regretul fiind acela că a fost nevoit să-și lase soția și copiii în Ungaria pentru a-i știi în siguranță. El a plecat cu un singur rucsac în spate și cu foarte multă dorință de a învinge în acest război împreună cu semenii lui.


Soția îl consideră trădător

Ucraineanul Sergiy Stakhovsky plecat la război declară că soția lui nu-i susține decizia și modul său de operare, considerându-l trădător:

„Soția mea era extrem de furioasă. Simțea că eram trădător față de ea. Acum vorbim, deci este o îmbunătățire și sper să mă ierte.
A fost un scenariu din care nimeni nu avea de câștigat. Eu nu mi-o puteam ierta dacă rămâneam acasă”, a spus Stakhovsky, conform publicației Inside Tennis, citat de Tennisworldusa.

Stakhovsky a mărturisit că a plecat din casă în timp ce copiii lui se uitau la desene animate, deoarece nu a vrut să-i facă să plângă.

Sergyi Stakhovsky: „Bineînțeles că mi-e frică! Am trei copii”

Într-un interviu pentru Marca, acordat luna trecută, Sergiy Stakhovsky, în timp ce se afla în tranșeele din capitala Ucrainei, a destăinuit că-l încearcă sentimente de teamă, mai ales că acasă îl așteapta familia lui, soția și cei trei copii, dar că se simte pregătit să lupte pentru țara lui până la capăt.

„Bineînțeles că mi-e frică. Cred că numai proștii nu se tem. Dar, din fericire, nu există focuri de armă acum la Kiev, deoarece trupele ruse nu pot intra în oraș. Există multe bariere la periferia Kievului.
Singurul pericol vine din cer, de la bombe. Poate există grupuri mici de soldați ruși care încearcă să intre în Kiev, dar pentru noi ar fi ca și cum sezonul de vânătoare s-ar deschide.
N-ar fi cea mai bună opțiune pentru ei. Revin la frică. Mă gândesc la asta zilnic, am trei copii. Dar acum suntem în stare de război și în acest moment niciun cetățean cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani nu poate părăsi țara. Cât va dura acest război, voi fi aici”, a povestit direct de pe front, Stakhovsky pentru Marca, în urmă cu o lună, când războiul se declanșase.

Sursa foto:  Instagram @stako_s

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: