Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Alec Baldwin, mesaj plin de durere în onoarea Halynei Hutchins. „Inimi frânte…”

Soția lui Alec Baldwin, mesaj plin de durere în onoarea Halynei Hutchins. „Inimi frânte…”

Tragedia de pe platourile de filmare ale producției „Rust” a îndoliat o lume întreagă, fiind o situație deosebit de dificilă. Directorul de imagine Halynei Hutchins și-a pierdut viața în urma unui accident teribil, fiind împușcată de Alex Baldwin, iar achetatorii încă încearcă să stabilească în ce condiții s-a produs nefericitul eveniment. 

O simplă repetiție a unei scene cu împușcături pe platourile de filmare „Rust” din New Mexico a avut un deznodământ teribil pentru directorul de imagine al producției. Pistolul care i-a fost înmânat actorului Alec Baldwin nu a fost verificat corespunzător și era încărcat cu gloanțe reale, iar Halyna Hutchins a fost grav rănită.

În ciuda faptului că un echipaj medical s-a deplasat în cel mai scurt timp la locul accidentului, iar femeia a fost transportată imediat la spital, viața sa nu a mai putut fi salvată. Anchetatorii au stabilit până în acest punct că Baldwin este lipsit de vină, dar în săptămânile ce vor urma se va stabili cu exactitate cine este răspunzător pentru această tragedie.

Hilaria Baldwin, mesaj plin de durere în onoarea Halynei Hutchins

În semn de solidaritate pentru soțul său și pentru familia îndoliată a Halynei Hutchins, Hilaria Baldwin a postat pe rețelele de socializare un mesaj în memoria directorului de imagine. A ales să-și exprime regretul doar în câteva cuvine, care au reușit însă să-i exprime exact durerea pe care o simte.

Chiar dacă nu a fost implicată direct în acest accident teribil, soția lui Alec Baldwin suferă nespus din cauza acestei situații. Sufletul său de mamă este zdrobit de gândul că fiul Halynei a rămas fără cea mai dragă persoană, dar încearcă să rămână puternică pentru partenerul său, care acum are nevoie de tot sprijinul pe care îl poate primi.

„Inima mea este cu Halyna. Cu soțul ei. Fiul ei. Familia și cei dragi. Și Alec al meu. Se spune că „nu există cuvinte”, pentru că este imposibil să exprimi cumva șocul și durerea din suflet după un astfel de accident tragic. Inimi frânte. Pierdere. Sprijin”, fost mesajul Hilaria Baldwin pe Twitter.

Alec Baldwin se retrage din viața publică

În timp ce ancheta în cazul morții Halynei Hutchins continuă, Alec Baldwin încearcă să aibă o prezență cât mai modestă în spațiul public. A decis să se retragă pentru o perioadă din lumina reflectoarelor și din proiectele pe care le avea în plină desfășurare, iar cu ultimele puteri este alături de familia îndurerată colegei sale.

Faptul că a luat viața unui om fără vină în mod accidental îi este încă greu de acceptat, iar suferința și remușcările și-au pus amprenta asupra aspectului său fizic. Orele puține de odihnă din ultimele zile și-au spus cuvântul în cazul actorului, chipul său este întunecat de cearcăne, iar privirea este mereu lăsată în pământ.

„Nu există cuvinte care să-mi exprime șocul și tristețea în ceea ce privește acest tragic accident care i-a luat viața Halynei Hutchins, soție, mamă și colegă de-a noastră foarte apreciată. Colaborez pe deplin cu investigațiile poliției pentru a demonstra cum a avut loc această tragedie și țin legătura cu soțul său, oferindu-i suportul atât lui cât și familiei sale. Am inima frântă pentru acesta, pentru fiul lor și pentru toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe Halyna.”, a transmis actorul în mediul online după tragedie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: