Redactia.ro
Home » Știri » Soția lui Corduneanu, în lacrimi la mormântul soțului. Liderul interlop ar fi împlinit 55 de ani

Soția lui Corduneanu, în lacrimi la mormântul soțului. Liderul interlop ar fi împlinit 55 de ani

Sotia lui Costel Corduneanu. sursă foto: Facebook

Astăzi ar fi fost o zi de sărbătoare pentru familia lui Costel Corduneanu. Liderul interlop ar fi împlinit 55 de ani. Membrii familiei, profund afectați, s-au adunat la mormântul său pentru a-i omagia memoria. Soția lui, Grațiela, împreună cu fiica lor, Elisa, încă resimt profund șocul pierderii sale, la doar o săptămână după ce liderul clanului a decedat în spital.

Grațiela și fiica lor, în lacrimi lângă mormânt

Emoțiile au fost intense la mormânt, unde Grațiela a avut dificultăți să se despartă de sicriul soțului său la înmormântare, iar ieri, a revenit acolo împreună cu fiica lor, ambele luptându-se să își controleze lacrimile. „Nimic nu se compară cu lipsa omului pe care îl iubești”, este postarea distribuită de Grațiela, pe Instagram.

Adrian „Beleaua” Corduneanu a fost prezent la mormânt

Adrian „Beleaua” Corduneanu, fratele lui Costel, a fost, de asemenea, prezent la mormânt, chiar în ziua în care acesta ar fi sărbătorit ziua de naștere. Deși s-a speculat că există tensiuni în cadrul familiei, în special legate de succesiunea liderului clanului, Adrian a ales să nu participe la discuții, preferând să își exprime durerea și să împărtășească gândurile personale prin intermediul rețelelor sociale, unde a postat imagini și mesaje emoționante.

Recent, Adrian, recunoscut ca fiind cel mai controversat membru al clanului, a arătat semne de schimbare, apropiindu-se mai mult de spiritualitate și exprimându-și dorința de a menține unitatea familiei. În ziua comemorativă, el a fost însoțit de soția sa, Ramona, și copiii lor, iar declarațiile sale au fost pline de emoție, reflectând dorința de a păstra vie amintirea fratelui său.

„Frate, în loc să îți zic „La mulți ani!”, zic Dumnezeu să te ierte, frate. Te iubesc maxim posibil și te iubim cu toții, inima noastră”, a scris Adrian „Beleaua” Corduneanu, pe TikTok

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: