Redactia.ro
Home » Știri » Soția lui Cristi Tănase, declarații șocante despre fostul fotbalist. „Face scandal, țipă, urlă, distruge obiecte prin casă”

Soția lui Cristi Tănase, declarații șocante despre fostul fotbalist. „Face scandal, țipă, urlă, distruge obiecte prin casă”

Cristi Tănase, fostul fotbalist cunoscut pentru performanțele sale pe teren, este acum subiectul unor acuzații grave aduse de fosta sa parteneră de viață. Aceasta a făcut declarații șocante despre comportamentul lui Tănase în cadrul căsniciei lor, susținând că fostul sportiv consuma substanțe psihoactive și manifesta un comportament violent și abuziv.

Reacția dură a iubitei lui Tănase

Fosta parteneră a lui Cristi Tănase a dezvăluit detalii tulburătoare despre viața lor de familie, acuzându-l de multiple acte de agresiune fizică și verbală. Potrivit acesteia, comportamentul fotbalistului a devenit din ce în ce mai inadecvat și periculos, transformând căsnicia lor într-un adevărat coșmar. Aceste dezvăluiri scot la iveală o latură întunecată a vieții lui Tănase, care contrastează puternic cu imaginea sa publică de sportiv de succes.

„M-am căsătorit cu fotbalistul Cristi Tănase în luna octombrie, anul trecut. Avem împreună o fetiță pe care am născut-o acum două luni. În ultima perioadă, soțul meu a început să fie extrem de violent. Face scandal, țipă, urlă, distruge obiecte prin casă… Toate astea deoarece consumă mult alcool și substanțe psihoactive. Toată violența soțului a început să o simtă și fetița noastră de doar 6 săptămâni, care este agitată, tresare și se sperie în somn.

Ce s-a întâmplat în noaptea de Paște

În seara zilei de Paște, soțul meu a venit la locuința noastră din Pitești, unde stăm cu chirie. Era extrem de agitat, a început să lovească ușa de la apartament cu pumnii și picioarele și mă înjura continuu. Țipa, urla în fața ușii. Iar când am deschis și i-am zis să tacă să nu sperie copilul, Cristi a făcut scandal și mai mare”, a transmis soția lui Cristi Tănase în dosar, potrivit Acces Direct.

Conform informațiilor furnizate autorităților, relația lor a fost marcată de numeroase incidente de agresiune fizică și verbală. Fosta parteneră susține că, în ultimul timp, comportamentul lui Tănase a devenit tot mai agresiv, influențat de consumul excesiv de alcool și substanțe psihoactive. Aceste episoade au generat dispute intense, în timpul cărora Cristi Tănase ar fi provocat distrugeri în casă și ar fi manifestat un comportament violent, chiar în prezența fiicei lor de doar două luni.

Unul dintre cele mai grave incidente a avut loc în noaptea de Paște. Potrivit relatării fostei partenere, Cristi Tănase s-a prezentat la locuința lor și a manifestat un comportament violent și amenințător. În încercarea de a calma situația, mama femeii a intervenit, dar a fost și ea agresată de fotbalist. În cele din urmă, femeia a fost nevoită să ceară ajutorul fratelui său pentru a asigura protecția ei și a fiicei lor.

„În acest timp, mama mea urca pe scări. Ea trebuia să mă ajute cu cea mică. Soțul meu a intrat în casă, a continuat să fie violent, s-a repezit la mine, m-a îmbrâncit, iar pe mama mea a strâns-o de gât. M-am speriat foarte tare și îmi era frică să nu se întâmple ceva mai grav. Așa că l-am chemat pe fratele meu, care era în mașină, pentru că o adusese pe mama la mine.

Fratele meu a venit, m-a ascuns în dormitor, acolo unde se afla fiica mea care se trezise. Soțul meu a distrus leagănul fetiței, a scos televizorul din perete și a vrut să îl sargă. A scos tocul de la ușă, a trântit pătuțul fetiței, fără să verifice dacă era fetița acolo sau nu”, a mai spus femeia.

Ar fi luat droguri

Fosta parteneră a lui Cristi Tănase a subliniat că fotbalistul consuma substanțe psihoactive, ceea ce ar fi contribuit semnificativ la comportamentul său violent. Aceasta a declarat că, în ultimii ani, consumul de alcool și droguri a devenit o problemă tot mai gravă, afectându-i relația și viața de familie.

Comportamentul abuziv al lui Cristi Tănase a avut un impact devastator asupra fostei partenere și a familiei lor. Femeia a povestit că violențele și scandalurile create de Tănase au generat un mediu de nesiguranță și frică, afectând în mod negativ dezvoltarea emoțională și fizică a fiicei lor.

După ce a fost agresată de fostul fotbalist, femeia a decis să contacteze autoritățile pentru a obține protecție. În urma plângerilor făcute, poliția a intervenit și a inițiat o anchetă pentru a investiga acuzațiile aduse lui Cristi Tănase. De asemenea, s-au luat măsuri pentru a asigura protecția victimei și a copilului.

Dezvăluirile șocante ale fostei partenere au scos la iveală un contrast puternic între imaginea publică a lui Cristi Tănase și comportamentul său privat. Pe terenul de fotbal, Tănase era văzut ca un jucător talentat și dedicat, dar în viața personală, comportamentul său abuziv și consumul de substanțe psihoactive au creat o situație intolerabilă pentru familia sa.

În urma dezvăluirilor făcute, comunitatea și prietenii apropiați ai fostei partenere au oferit sprijin și au încercat să o ajute să depășească această perioadă dificilă. Aceștia au subliniat importanța sprijinului emoțional și a măsurilor de protecție pentru victimele violenței domestice.

Acuzațiile aduse lui Cristi Tănase de fosta sa parteneră de viață evidențiază problemele grave de violență și abuz care pot exista în spatele ușilor închise. Este esențial ca astfel de comportamente să fie recunoscute și abordate cu seriozitate, atât de autorități, cât și de societate. Sprijinul acordat victimelor și măsurile de protecție sunt cruciale pentru a preveni și combate violența domestică.

Deși situația fostei partenere a lui Cristi Tănase este extrem de dificilă, ea speră ca dezvăluirile făcute să încurajeze și alte persoane aflate în situații similare să ceară ajutor. Mesajul său este unul de speranță și de dorință de schimbare, subliniind importanța conștientizării și a acțiunii împotriva violenței domestice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: