Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Dani Oțil, surpriză inedită pentru toate invitatele de la nuntă. Ce au primit doamnele și domnișoarele

Soția lui Dani Oțil, surpriză inedită pentru toate invitatele de la nuntă. Ce au primit doamnele și domnișoarele

GALERIE FOTO (2) gabriels

Au trecut câteva zile de la nunta Gabrielei Prisăcariu și Dani Oțil, însă noi detalii interesante continuă să iasă la suprafață, Iată ce cadou deosebit a pregătit Gabriela invitaților!

Soția lui Dani Oțil, surpriză inedită pentru invitatele de la nuntă

Gabriela, în calitate de soție a lui Dani Oțil, a avut grijă să facă din ziua căsătoriei o experiență memorabilă pentru toți cei prezenți. În plus față de ceremonia specială, ea a pregătit și câteva surprize minunate pentru invitați, asigurându-se că atmosfera va fi una de sărbătoare și voie bună, care să dureze până în zori.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au organizat o petrecere fabuloasă, într-un decor de vis, unde atmosfera a fost inundată de distracție și voie bună. Cei doi tineri căsătoriți au avut privilegiul să aibă alături de ei familia, prietenii apropiați și chiar vedete din showbiz, care au adăugat un plus de strălucire evenimentului. Cu toate acestea, în centrul atenției a fost, fără îndoială, dansul mirilor.

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a fost o gazdă desăvârșită și a avut grijă de fiecare detaliu al nunții. Ea și-a dorit ca nuntașii să se bucure de o seară memorabilă și să poată petrece până în zori. Astfel, le-a pregătit o surpriză inedită și plină de farmec.

balerini
Gabriela Prisăcariu le-a oferit invitatelor balerini de schimb pentru a putea dansa liniștite

Invitatele i-au mulțumit Gabrielei pentru grija de care a dat dovadă

Toate doamnele și domnișoarele prezente la nuntă au avut parte de o experiență de neuitat și au putut dansa toată noaptea pentru că mireasa le-a pus la dispoziție balerini de schimb. Invitatele au dat dovadă de spontaneitate și au luat decizia rapidă de a renunța la pantofii eleganți, cu toc, în favoarea unei perechi comode de balerini.

„Mie nu îmi plac invitații desculți și greu m-am convins (când am observat bătăturile). Însă, am apreciat balerinii și Gabriela m-a văzut plecând cu sandalele în mână. Mi-a zâmbit, zicând că se vede că m-am simțit bine. În numele invitatelor pe tocuri, mulțumesc! Să aveți un concediu minunat. Îl meritați, s-a încheiat. Vă pup!”,a fost unul dintre mesajele invitatelor sale, pe care Gabriela Prisăcariu l-a distribuit chiar pe contul său de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: