Redactia.ro
Home » Sport » Soția lui Gabi Tamaș, mai sexy ca niciodată! Distracție în Maldive

Soția lui Gabi Tamaș, mai sexy ca niciodată! Distracție în Maldive

GALERIE FOTO (9) Gabriel Tamaș, Ioana Tamaș, vacanța Maldive

Fotbalistul Gabi Tamaș și soția sa își petrec concediul în Maldive. Ioana a postat mai multe poze din care se vede clar că întoarce toate privirile.

Fotbalistul celor de la U Cluj a decis să meargă într-o vacanță exotică împreună cu soția sa. Au ales plajele din Maldive. Ioana, care este antrenoare de fitness a întors fără doar și poate toate privirile. Deși este mama unei fetițe, soția lui Gabi Tamaș are un corp de invidiat și a făcut senzație în costumul de baie. Fotografiile postate de brunetă pe contul său de socializare au adunat rapid mii de like-uri. Gabi Tamaș și Ioana au făcut sărbătorile de iarnă la Brașov, iar în urmă cu două zile au ajuns în Maldive. Au ales această destinație pentru că deocamdată regulile impuse pentru a călători nu sunt atât de dure, așa că mulți români au plecat la începutul anului în Maldive. Este nevoie doar de un test pentru COVID-19, iar la întoarcerea în țară nu este impusă carantina.

Gabi Tamaș și Ioana sunt căsătoriți din 2012 și au o fetiță, Selena. Se cunosc însă din adolescență.

„La mine așa a fost să fie, ne-am cunoscut de la o vârstă fragedă 16, respectiv 20 ani. Am crescut împreuna, amândoi fiind din acelasi oraș, Brașov. Ne-am căsătorit dupa 8 ani petrecuți ca iubiți”, spunea Ioana Tamaș, în urmă cu ceva vreme.

Tamaș a ales U Cluj

Gabriel Tamaș a decis anul trecut să joace la U Cluj, chiar dacă echipa este în Liga 2. Înainte fusese la Astra Giurgiu, dar problemele financiare pe care le are mereu clubul, l-au determinat să plece. Fotbalistul și-a început cariera în orașul natal, Brașov, la ICIM. Apoi a ajuns la Dinamo București în 2002. Un an mai târziu a plecat în Turcia la Galatasaray. Au urmat alte echipe precum Spartak Moscova, Celta Vigo, AJ Auxerre, West Bromwich Albion, CFR Cluj sau Hapoel Haifa. Are 63 de selecții și trei goluri pentru echipa națională de fotbal a României. De-a lungul carierei sale, fotbalistul a avut probleme la mai multe echipe din cauza vieții sale extrasportive și a consumului de alcool.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: