Redactia.ro
Home » Știri » Soția lui Ilie Năstase are apucăturile tenismenului. S-a urcat băută la volan

Soția lui Ilie Năstase are apucăturile tenismenului. S-a urcat băută la volan

Noua soție a lui Ilie Năstase a avut o seară cu peripeții ieri în Capitală. Ioana Simion s-a distrat pe cinste și nu a ezitat să arate acest lucru.

 

Cum a fost surprinsă vedeta

 

Ioana Simion este deja cunoscută în lumea mondenă. Soția lui Ilie Năstase are apucăturile tenismenului. Vedeta nu ezită să își facă simțită prezența oriunde se duce. Soția fostului tenismen a ieșit la un local din București în compania prietenilor.  După ce a terminat de mâncat, Ioana Simion a aînceput să se scobească în dinți, ba cu scobitoarea, ba cu mâna, lucru nedemn pentru reputația pe care o are.

După masa cu prietenii, soția fostului tenismen a ales să se relaxeze cu un pahar de vin. După ce mica petrecre s-a terminat, soția tenismenului s-a îndreptat spre mașină. Ioana Simion a băut vin și a urcat la volnaul bolidului de lux fără să se gândească prea mult. Bruneta lui Năstase a ignorat complet legea,

 

 

Ioana Simion are aceleași apucături ca actualul soț

 

Ilie Năstase a fost surprins în aceeași ipostază. În cazul acestuia, s-a iscat un întreg scandal. Fostul tenismen Ilie Năstase a fost amendat în total cu 2.306 lei pentru cele două momente în care a condus un vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi ulterior fără permis. El s-a ales și cu permisul suspendat și 6 puncte de penalizare.

Ilie Năstase a avut o viață controversată, probelemele acestuia nefiind ținute departe de ochii lumii.

Anul trecut, fostul tenismen a fost condamnat la 9 luni și 0 zile de închisoare cu suspendare, într-un dosar în care a fost judecat pentru că a refuzat recoltarea de probe biologice când a fost oprit pentru control de către poliţişti.

Curtea de Apel Bucureşti a respins apelurile formulate de Ilie Năstase şi de procurori, instanţa menţinând decizia dată în luna februarie de către Judecătoria sectorului 1.

La instanţa de fond, Năstase a primit 8 luni de închisoare cu suspendare pentru refuz de recoltare de probe şi 4 luni de închisoare cu suspendare pentru conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat. Cele două pedepse au fost contopite şi în final Năstase a primit 9 luni şi 10 zile cu suspendare.

Curtea de Apel Bucureşti a respins apelurile formulate de Ilie Năstase şi de procurori, instanţa menţinând decizia dată în luna februarie de către Judecătoria sectorului 1.

La instanţa de fond, Năstase a primit 8 luni de închisoare cu suspendare pentru refuz de recoltare de probe şi 4 luni de închisoare cu suspendare pentru conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Judecătorii au dispus un termen de supraveghere de 2 ani, perioadă în care Ilie Năstase este obligat să respecte mai multe măsuri de supraveghere.

Fostul tenismen nu mai are voie să conducă timp de doi ani niciun fel de vehicul pentru care se eliberează permis de conducere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: