Redactia.ro
Home » Știri » Soția lui Mihai Constantinescu cere ca artistul să fie transferat la un spital din străinătate

Soția lui Mihai Constantinescu cere ca artistul să fie transferat la un spital din străinătate

Soția lui Mihai Constantinescu cere ca artistul să fie transferat la un spital din străinătate

La două săptămâni după ce a fost internat la spitalul Floreasca din București, soția lui Mihai Constantinescu încearcă din răsputeri să-și salveze soțul și cere ca artistul să fie transferat la un spital din străinătate.

Simona Secrier nu s-a dezlipit de lângă Mihai Constantinescu și susține că starea de sănătate a soțului ei este în continuare gravă și a solicitat transferul, însă niciun medic nu-și asumă acest lucru, considerând că ar fi mult prea periculos, conform Libertatea

Mihai Constinescu se află de două săptămâni în spital

Ea a mărturisit că a vorbit și cureprezentanții unor clinici din Europa, dar și aceștia au refuzat-o din cauza stării de sănătate a cântărețului.

„Mă simt foarte rău, ma simt îngrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sănătate a lui Mihai este acum stabilă. Inima și-a reluat toate funcțiile. Mă întâlnesc zilnic cu Simona. Pentru Mihai, eu, Simona și câțiva prieteni suntem familia lui. Acum toți suntem concentrați pe rugăciune”, a declarat șifosta soție a lui, Mihaela.

Artistul suferă de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii.

Mihai Constantinescu a fost dus de urgență la spital, pe 13 mai, după ce a suferit un stop -cardiorespirator. El a fost resuscitat timp de 10 minute, iar în prezent este internat pe secția de Terapie Intensivă de la spitalul Floreasca din București. Medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire.

Simona Secrier, soţia lui Mihai Constantinescu, nu-și pierde însă speranță și speră că soțul ei își va reveni încet, încet, cum a făcut de atâtea ori.

Ce spun medicii despre starea lui Mihai Constantinescu

Surse medicale au declarat că Mihai Constantinescu are creierul foarte afectat şi a făcut 6 stopuri cardiace în spital. El ar fi fost resuscitat după şapte şocuri electrice. Cântăreţul se află în comă, iar estimările iniţiale arată că acesta ar avea sub 3% şanse să îşi revină. De asemenea, acesta ar avea sub 1% şanse să revină la o viaţă normală

Vestea că Mihai Constantinescu este în stare gravă i-a şocat şi pe prietenii cântăreţului. Deşi se ştia că acesta are de multă vreme probleme medicale, nimeni nu se aştepta să se ajungă aici. Constantinescu mai trecuse în anii trecuţi printr-o operaţie pe cord deschis. Apropiaţii artistului au oferit şi primele reacţii.

Citește și: Mihai Constantinescu a iesit din coma. Cum se simte artistul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: