Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Nelu Ploieșteanu nu-și poate reveni după moarte artistului. Cântărețul ar fi împlinit 71 de ani

Soția lui Nelu Ploieșteanu nu-și poate reveni după moarte artistului. Cântărețul ar fi împlinit 71 de ani

GALERIE FOTO (4) Soția lui Nelu Ploieșteanu nu-și poate reveni după moarte artistului.

Soția lui Nelu Ploieșteanu nu-și poate reveni după moarte artistului. Regretatul artist și-ar fi sărbătorit ziua de naștere pe 16 decembrie. Elena Ploieșteanu,soția artistului, nu-și poate reveni după moartea subită a acestuia. Care este cel mai mare regret al acesteia?

Soția lui Nelu Ploieșteanu nu-și poate reveni după moarte artistului. Cântărețul ar fi împlinit 71 de ani

Soția lui Nelu Ploieșteanu nu-și poate reveni după moarte artistului. Cântărețul de muzică de petrecere s-a stins din viață pe 2 aprilie, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Nelu Ploieșteanu a fiost internat în spital, dar organismul său a cedat. Soția artistului nu-și poate reveni după moartea artistului, făcând dezvăluiri șocante. Pe 16 decembrie, Nelu Ploieșteanu ar fi împlinit 71 de ani. Elena Ploieșteanu a făcut dezvăluiri dureroase, la nouă luni de la moartea cântărețului. Femeia nu poate trece peste șocul suferit, iar durerea pierderii pe care o simte o întristează foarte tare. Înainte de moartea artistului, Elena PLoieșteanu și-a înmormântat și fiul.

Nel Ploieșteanu a fost mereu sprijinit de soția sa, iar cei doi au fost ani de zile împreună, trecând împreună prin suferința pierderii unui copil. ‘Am fost la biserică, am făcut colivă. Anul trecut i-au făcut copiii tort, acum eu i-am dus colivă. Am chemat preotul, i-am făcut slujbă la mormânt și am împărțit pachete. Anul trecut am făcut bradul lui Mihăiță cu el, acum nu a mai avut cine să îi pună steaua în brad. Este greu, foarte greu! Mai avea de trăit, dar nu a fost tratat corespunzător’, a spus Elena Ploieșteanu la Antena Stars, potrivit Fanatik.ro.

Care este regretul Elenei Ploieșteanu

Soția regretatului artist a vorbit și despre cel mai mare regret pe care îl are în legătură cu pierderea artistului. Acesta susține că l-a visat de multe ori pe Nelu Ploieșteanu, iar de cele mai multe ori vorbește cu el. Fiul celor doi a murit la vârsta de 32 de ani, în urmă cu trei ani. ‘Cel mai mare regret al meu este că atunci (n.r. când artistul era în spital) trebuia să pun piciorul în prag și să nu mă iau după copii. Ei s-au speriat după atâția ani cu Mihăiță, dar eu eram puternică și puteam să depășesc orice, mă luptam ca o leoaică.L-am visat și mi-a spus să pun mână să mânânc că am slăbit rău și adevărul ăsta este. Și am mai visat că eram la mormânt și el mi-a dat o candelă în formă de inimă și mi-a spus să o iau și să o aprind.’, a mai spus soția regretatului artist.

După moartea fiului său, Nelu Ploieșteanu povestea că a primit multe semne de la ei. „Eu m-am mutat în noul apartament și acolo nimeni n-a deschis nicio ușă și imediat când am fost am găsit un fulg de porumbel!”, povestea regretatul artist. Soarta a făcut ca tatăl și fiul să moară în aceeași lună, băiatul s-a stins pe 21 aprilie, iar lăutarul pe 1 aprilie. Fiul artistului suferea de tetrapareză spastică. Mihaiță a rămas imobilizat la pat, iar părinții au avut grijă de el ca de un bebeluț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: