Redactia.ro
Home » Monden » Ce acuzatii grave aduc rudele lui Nelu Ploiesteanu cadrelor medicale care l-au îngrijit în ultimele zile de viață?

Ce acuzatii grave aduc rudele lui Nelu Ploiesteanu cadrelor medicale care l-au îngrijit în ultimele zile de viață?

GALERIE FOTO (2) Ce acuzatii grave aduc rudele lui Nelu Ploiesteanu cadrelor medicale care l-au îngrijit în ultimele zile de viață_

Ce acuzatii grave aduc rudele lui Nelu Ploiesteanu cadrelor medicale care l-au îngrijit în ultimele zile de viață? Regretatul artist a murit în urmă cu câteva săptămâni, acesta fiind infectat cu noul coronavirus. La câteva zile de la înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu, familia acestuia a anunțat că va da în judecată spitalul în care a fost internat celebrul artist. Elena, soția sa, a făcut acuzații grave la adresa cadrelor medicale, menționând că asistentele s-ar fi comportat urât cu el.

Ce acuzatii grave aduc rudele lui Nelu Ploiesteanu cadrelor medicale care l-au îngrijit în ultimele zile de viață?

Ce acuzatii grave aduc rudele lui Nelu Ploiesteanu cadrelor medicale care l-au îngrijit în ultimele zile de viață? Interpretul de muzică pentru petrecere s-a stins din viață pe 2 aprlie, iar ultimele săptămâni de viață și le-a petrecut pe patul de spital.

De asemenea, artistul a fost inclus pe lista persoanelor care au murit infectate cu noul coronavirus, acesta neavând voie să fie înmormântat conform tradițiilor. Cu multă durere în suflet, familia artistului l-a condus pe aceste pe ultimul drum, Nelu Ploieșteanu fiind înmormântat la cimitirul Străulești. Acum, familia și rudele artistului susțin că vor da în judecată spitalul în care a fost internat Nelu Ploieșteanu. Elena, soția artistului, a declarat că personalul medical din unitatea medicală nu l-ar fi tratat corespunzător.

Nelu Ploiesteanu

Mai mult, se pare că doctorii ar fi fost de acord ca el să plece acasă, înainte de internare, chiar dacă ar fi văzut că analizele sale nu arătau bine. „Soțul meu a cântat până pe 8 martie la Slănic, eu eram cu el acolo. Marți a făcut puțină febră, i-am dat ce m-am priceput eu. Apoi am mers la spital cu el. I s-au făcut investigații, i-au dat azitromicină. Am venit acasă, așa e, el a refuzat spitalizarea. A fost ceva mai binișor. Vineri i s-a făcut rău și sâmbătă l-am dus eu la spital. În 36 de ore situația s-a înrăutățit. Doctorii au fost de acord ca el să meargă acasă. Dânșii, dacă au văzut că analizele erau proaste, puteau să-i dea ceva mai tare”, a declarat soția lui Nelu Ploieșteanu într-o emisiune tv.

Infirmierele s-au purtat urât cu Nelu Ploieșteanu

Elena Ploieșteanu a mărturisit că infirmierele din sputal ar fi cerut sume de bani atunci când i-ar di dat fiicei sale, Aneta Gavrilă, rețetele cu pastilele ce trebuiau achiziționate pentru a-i fi adminsitrate lui Nelu Ploieșteanu. Totodată, soția cântărețului acuză infirmierele că ar fi țipat de multe ori la el. „O infirmieră țipa la el: . De fiecare dată am dat bani la infirmiere. Toate țipau la el. L-am vazut cu oxigenul la gură, cum se apleca să-și ia ceaiul, că era deranjat al stomac și a început infirmiera să țipe a la el. Am văzut pe camera de la telefon. Șefa secției i-a spus fetei mele că un pacient poate să stea 12 ore fără tratament. Farmacia e închisă sâmbăta și duminica. Erau multe medicamente pe care trebuiau să i le facă și nu i le-au făcut”, a continuat ea.

Partenera regretatului artist a mai spus că medicii nu i-ar fi pus branulă, motiv pentru care ar fi fost deshidratat. Elena susține că soțul ei nu a murit de coronavirus și că ar fi făcut atacuri de panică și stop cardiorespirator. „Nu i-au pus branulă! Era deshidratat! L-am dus pe picioare și l-am am scos mort! Apoi l-au mutat la ATI și i-au luat telefonul! El a făcut atacuri de panică, stop cardiorespirator, el nu a murit de Covid! A fost lăsat ca un câine acolo, era o singură asistentă care doar îi regla oxigenul! De ce și-au bătut joc de el?”, a adăugat soția lui Nelu Ploieșteanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: