Redactia.ro
Home » Știri » Nelu Ploieșteanu este condus pe ultimul drum! Fiicele artistului plâng în hohote și țipă de durere

Nelu Ploieșteanu este condus pe ultimul drum! Fiicele artistului plâng în hohote și țipă de durere

GALERIE FOTO (5) Nelu Ploieșteanu este condus pe ultimul drum! Fiicele artistului plâng în hohote și țipă de durere

Familia lui Nelu Ploișteanu trece prin momente grele! Trupul neînsuflețit al artistului a fost ridicat de la IML și urmează să fie dus acasă, iar apoi transportat spre cimitir. Fetele artistului nu se pot opri din plâns.

Nelu Ploieșteanu este condus pe ultimul drum

Fetele lui Nelu Ploieșteanu au mers astăzi să ridice sicriul cu trupul neînsuflețit al tatălui lor de la IML. După piederea fratelui lor, fiicele lui Nelu Ploieșteanu trec acum prin cel mai greu moment din viață. Părintele lor este condus astăzi pe ultimul drum, după ce vineri dimineața a pierdut lupta cu coronavirusul.

Mașina mortuară cu trupul neînsuflețit al lui Nelu Ploieșteanu a plecat de la IML și se îndreaptă către locuința artistului. Celebrul lăutar este dus pentru ultima oară acasă, după care va fi înmormântat la cimitirul Străulești. Din cauză că artistul a murit din cauza infectării cu virusul din China, acesta va avea parte de o înmormântare în regim covid.

Nelu Ploieșteanu este condus pe ultimul drum! Fiicele artistului plâng în hohote și țipă de durere

Imediat cum mașina mortuară cu trupul neînsuflețit al celebrului artist a ajuns la locuință, fiicele sale au început să țipe de durere. Familia, copiii și rudele regretatului cântăreț de muzică lăutărească l-au strigat cu disperare, printre lacrimi.

Fiicele regretatului artist nu se dezlipesc nicio secundă de sicriul tatălui lor. Mai mult decât atât, disperate, îngenuncheate de pierderea suferită, fetele au început să plângă în hohote și să țipe de durere.

Au fost scene sfâșietoare în momentul în care acestea au văzut sicriul în care se află artistul. Fetele au început să plângă, să țipe și să-l jelească pe cel mai important bărbat din viața lor.

Nelu Ploieșteanu este condus pe ultimul drum! Fiicele artistului plâng în hohote și țipă de durere

”Tăticule! Tată! Tatăl meu! Tăticul meu! Tatăl meu!”, strigă cu disperare una dintre fiicele artistului.

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat în singurul loc în care și-ar fi dorit să ajungă înainte de a muri. Interpretul de muzică lăutărească își va găsi odihna veșnică în Cimitirul Străulești 2, chiar lângă fiul său, care s-a stins de foarte tânăr și după care marele artist și familia acestuia au suferit enorm. Este vorba despre Mihăiță, unicul fiu al lui Nelu Ploieșteanu, care a murit la doar 32 de ani. Tânărul suferea de o boală nimicitoare, fiind bolnav de tetrapareză spastică, provocată de un vaccin administrat în copilărie.

Nelu Ploieșteanu este condus pe ultimul drum! Fiicele artistului plâng în hohote și țipă de durere

Gabi Luncă, înmormântată și ea, după ce a pierdut lupta cu coronavirusul

În aceeași zi în care s-a stins Nelu Ploieșteanu a murit și colega sa de scenă, Gabi Luncă. Cântăreața de muzică lăutărească a încetat din viață la vârsta de 82 de ani, din cauza infectării ce același virus. Cei patru copii, rudele și prietenii lăutari au condus-o ieri spre cimitirul Dămăroaia, acolo unde își doarme somnul de veci. Lângă ea au fost înmormântate și osemintele soțului său, Ion Onoriu.

Au fost clipe grele pentru fiicele artistei, care și-au luat la revedere în lacrimi de la cea care le-a dat viață. De asemenea, la înmormântarea lui Gabi Luncă au fost eliberați spre cer porumbei, au fost cântate melodii de jale, iar sicriul său a fost condus spre groapă pe un covor roșu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: