Redactia.ro
Home » Știri » Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat astăzi! Fiicele regretatului artist au ajuns la IML

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat astăzi! Fiicele regretatului artist au ajuns la IML

GALERIE FOTO (3) Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat astăzi! Fiicele regretatului artist au ajuns la IML

Fiicele lui Nelu Ploieșteanu au ajuns la IML! Regretatul artist va fi înmormântat astăzi, după ce s-a dovedit că a murit din cauza coronavirusului. 

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat astăzi

În urmă cu puțin timp, fiicele lui Nelu Ploieșteanu au ajuns la IML. Îngenuncheate de durere și cu un tablou în mână, acestea se pregătesc să ridice trupul neînsuflețit al marelui artist. Imaginile au fost surprinse de paparazzi e la spynews.ro.

Celebrul lăutar va fi condus astăzi pe ultimul drum, după ce a pierdut lupta cu COVID-19, în urmă cu cinci zile. Medicii legiști au confirmat că artistul era infectat cu COVID-19 în momentul în care a murit. Rezultatul testului a fost efectuat la Institutul de Cercetare Cantacuzino.

Nelu Ploieșteanu, marele interpret de muzică lăutărească, va fi înmormântat conform procedurii COVID-19 și va fi dus direct la groapă.

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat astăzi! Fiicele regretatului artist au ajuns la IML

Nelu Ploieșteanu a murit vineri, în jurul orei 01:00 noaptea, potrivit ultimelor date despre dispariția fulgerătoare a îndrăgitului artist. Vestea tragică a morții lui Nelu Ploieșteanu a șocat lumea muzicii, dar și publicul din România. Având în vedere condițiile actuale impuse de pandemia de Coronavirus, Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat cât mai repede.

Pe data de 16 martie, Nelu Ploieșteanu a ajuns la spital, unde a fost internat la Terapie Intensivă, deoarece starea sa de sanatate se degradase accentuat, iar plămânii săi erau afectați în proporție de 70%. Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat în Cimitirul Străulești 2, în scurt timp, din cauza pandemiei de coronavirus.

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat astăzi! Fiicele regretatului artist au ajuns la IML

Unde va fi înmormântat Nelu Ploieșteanu

Vestea tragică a morții lui Nelu Ploieșteanu a șocat lumea muzicii, dar și publicul din România. Regretatul artist va fi condus astăzi pe ultimul drum, după ce trupul neînduflețit va fi ridicat de familia sa.

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat în singurul loc în care și-ar fi dorit să ajungă înainte de a muri. Interpretul de muzică lăutărească își va găsi odihna veșnică în Cimitirul Străulești 2, chiar lângă fiul său, care s-a stins de foarte tânăr și după care marele artist și familia acestuia au suferit enorm. Este vorba despre Mihăiță, unicul fiu al lui Nelu Ploieșteanu, care a murit la doar 32 de ani. Tânărul suferea de o boală nimicitoare, fiind bolnav de tetrapareză spastică, provocată de un vaccin administrat în copilărie.

Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață din pricina infecției cu coronavirus. Îndrăgitul artist de muzică lăutărească a refuzat să creadă în COVID-19, însă starea lui de sănătate s-a degradat într-un timp foarte scurt tocmai din cauza temutului virus.