Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Pepe vrea să rupă tăcerea! Ce decizie a luat Raluca Pastramă

Soția lui Pepe vrea să rupă tăcerea! Ce decizie a luat Raluca Pastramă

GALERIE FOTO (2)

Soția lui Pepe, Raluca Pastramă vrea să rupă tăcerea. Ea a mărturisit în emisiunea oline a artistului ce vrea să facă în următoarea perioadă. A luat această decizie pentru a o cunoaște altfel oamenii.

Ce are de gând Raluca Pastramă

Raluca Pastramă, soția lui Pepe și mamă a două fetițe vrea să facă o schimbare în viața ei. Ea a mărturisit în emisiunea online a lui Pepe că vrea să se apuce de vlogging. Asta pentru că vrea ca publicul să o cunoască altfel.

„Aș aveam multe de spus. Și în toți anii ăștia și eu am vaut multe lucruri pe care le-am ținut așa sufocate în sufletul meu. Aș fi vrut de multe ori să vorbesc și să mă descarc, să-mi deschid sufletul și să vorbesc cu oamenii. Mi-aș fi dorit să mă cunoască oamenii mai mult decât așa prin prisma unor poze.”, a mărturisit Raluca Pastramă în emisiunea online de pe YouTube a lui Pepe, #BARonline.

Pepe: „Doamne ferește să se apuce de YouTube”

Odată ce Raluca a făcut această mărturisire, Pepe a intervenit și a spus în glumă „Doamne ferește!”,

Raluca: „Presa m-a tocat și m-am închis în mine”

„Mi-aș dori așa. Sunt multe lucruri pe care aș vrea să le impart. Sunt un om cu multe idei și cu multă imaginație, îmi place să vorbesc. Sunt un om super deschis și cu vorbele la mine întotdeauna.

Am avut așa un trac din cauza celorîntâmplate la începutul relației mele cu Pepe și nu doar la început. Au fost ani de zile în care presa m-a tocat și am simțit nevoia să mă închid în mine. De-asta niciciodată nu am vrut să dau nici interviuri și mi-a fost cumva frică să răspund că întotdeauna cuvintele îmi erau răstălmăcite și am zis că mai bine tac ca să fiu în siguranță și să nu mai stau să mă supăr când începe lumea să mă judece pentru ce spun. ”, a mai adăugat Raluca Pastramă.

Pepe și Raluca sunt căsătoriți de nouă ani, după ce artistul a divorțat de Oana Zăvoranu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: