Redactia.ro
Home » Știri » Soția lui Ștefan Bănică Jr. uimește cu o siluetă de adolescentă. La ce „truc” recurge Lavinia

Soția lui Ștefan Bănică Jr. uimește cu o siluetă de adolescentă. La ce „truc” recurge Lavinia

GALERIE FOTO (2)

La mai mult de un an de când a născut, lavia Pârva, soția lui Ștefan Bănică pare că și-a recăpătat formele de altă dată, fiind acum de nerecunoscut. Vedeta a fost surprinsă de paparazzi de la Cancan în timp ce se îndrepta către clasele de Pilates.

A adoptat un stil de viață sănătos pentru a-și reveni

Lavinia Pârva luase câteva kilograme bune în plus pe când era însărcinată cu Alexandru, primul copil al acesteia cu Stefan Banica. Însă, aceasta a declarat în nenumărate ori că dorește să își refaca silueta și să slăbească rapid. Se pare că lucrurile au ieșit întocmai, dacă stăm să analizăm fotografiile realizate de paparazzi de la Cancan, unde Lavinia pare o pustoaica de 20 de ani. Pe lângă dietele sănătoase pe care le respectă cu strictețe, Lavinia Pârva face și Pilates, sportul care o menține în formă în această perioadă.

Lavinia Pârva s-a tuns bob

Schimbările de după nașterea micuțului Alexandru nu au încetat să apară. Pe lângă sport și dietă, Lavinia, soția lui Ștefan Bănică a dorit să facă și o schimbare de look. Astfel că, aceasta a renunțat la pletele lungi, în schimbul unei tunsori bob care o avantajează extrem de mult. “Mi-a fost greu să renunț la părul lung, însă am ales părul scurt și sănătos. Ce părere aveți?”, mărturisea Lavinia pe rețelele de socializare.

Lavinia și Ștefan Bănică s-au căsătorit în secret

Deși este mereu în lumina reflectoarelor, Ștefan Bănică a reușit să ascundă căsătoria cu Lavinia Pârva. Cei doi și-au unit destinele în toamna anului 2017, în Bulgaria, departe de ochii curioșilor. Cât despre aflarea vestii că va deveni mămică, Lavinia mărturisea in urma cu mai mult de un an că este extrem de emoționată. „Este o perioadă în care s-au intensificat toate emoțiile și trăirile, o perioadă în care, deși este recomandat să stau mai liniștită, simt că pot muta munții din loc. Am capacitatea, parcă, să fac de două ori mai multe lucruri, doar suntem doi, nu?! Râd mai mult, sunt foarte distrată și, totodată, parcă am mai multă inspirație. Am o perioadă în care îmi place mai mult că niciodată să compun, să scriu texte, dar îmi place să îmi petrec timpul și acasă citind sau căutând idei pentru camera bebelușului”

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: