Redactia.ro
Home » Știri » Cum se înțelege Lavinia Pârva cu cei doi copii ai lui Ștefan Bănică Jr, din relațiile anterioare? Artistul a vrut să se știe de la el

Cum se înțelege Lavinia Pârva cu cei doi copii ai lui Ștefan Bănică Jr, din relațiile anterioare? Artistul a vrut să se știe de la el

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică

Pandemia a schimbat viața multor dintre noi. Dacă pentru unii apariția ei reprezintă un adevărat obstacol  în ceea ce privește job-ul sau alte activități, pe unii i-a determinat să își îndrepte mai mult atenția către cei din jur. În special pe artiști, care din cauza restricțiilor au avut mai puțin sau deloc parte de  concerte sau alte evenimente. Este și cazul lui Ștefan Bănincă Jr. care a mărturisit într-un interviu că a reușit să petreacă mai mult timp cu fiul lui și al Laviniei Pârva, Alexandru.

Ștefan Bănică Jr. se bucură de timpul cu fiul său, Alexandru

Odată cu apariția pandemiei, Ștefan Bănică Jr a tânjit după lucrurile care au restricții în momentul de față: șă joace într-o piesă de teatru, să urce pe scenă, să meargă la filmări. Cu toate acestea, a avut ocazia de a petrece timp prețios în compania persoanelor dragi, și mai ales s-a bucurat de prezența fiului său, Alexandru, a mărturisit artistul pentru Viva.ro  De asemenea, el a dezvăluit și cum este Lavinia ca mamă cu ceialți copii ai lui: Ștefan și Violeta.

„Pandemia mi-a ‘dăruit’ timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar de neprețuit. Mi-am mutat centrul de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face”, a spus Ștefan Bănică Jr.

El a mai precizat că venirea fiului său pe lume pe când avea 51 de ani nu a generat panică, ci emoție în sufletul său.

Lavinia Pârva ca mamă

Artistul se laudă cu cei trei copii ai săi, Ștefan, Violeta și Alexandru, menționând totodadă că relația celorlalți doi copii cu Lavinia Pârva, actuala sa soție, este una foarte bună. Deși Alexandru nu prea a fost expus pe rețelele de socializare, artistul crede că îi seamănă atât lui, cât și partenerei sale. De asemenea, el are numai cuvinte de laudă pentru soția sa.

„Seamănă cu amândoi și este atașat și de mama, și de tata. Este un „pitic’ cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creșterea lui”, a subliniat Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. se iubesc discret de mai bine de șase ani, iar în 2017 s-au căsătorit în mare taină, în Bulgaria, la malul mării.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: