Redactia.ro
Home » Știri » Soția moștenitorului Ferrari a făcut furori la Vatican. Evenimentul la care a acaparat atenția tuturor

Soția moștenitorului Ferrari a făcut furori la Vatican. Evenimentul la care a acaparat atenția tuturor

GALERIE FOTO (2) piero ferrari

Romina Gingașu, în vârstă de 30 de ani soția patronului de la Ferrari traversează o perioadă foarte bună. Romina Gingaşu, antreprenor și expert în aviație, atrage atenția românilor în urma reușitei sale profesionale și a căsătoriei cu magnatul Piero Ferrari. Iată prin ce s-a remarcat în ultima perioadă de timp!

Soția moștenitorului Ferrari este româncă. Cu ce se ocupă Romina Gingașu

Romina Gingaşu, partenera de viață a magnatului italian Piero Ferrari, în vârstă de 78 de ani, care este moștenitorul și actualul conducător al renumitei companii auto cu același nume, a fost prezentă la Summitul de Etică în Business organizat la Vatican.

Romina Gingașu
Romina Gingașu este soție moștenitorului Ferrari

Evenimentul a fost organizat după modelul Yale CEO Summit și a abordat patru subiecte de actualitate: Human Economy, Tech Economy, Impact Economy și Climate Economy. La acest summit au participat 70 de personalități, inclusiv reprezentanți guvernamentali precum Andrea Abodi, ministrul Sportului și Tineretului din Italia, și Adolfo Urso, ministrul Întreprinderilor și al Made in Italy, care anterior a efectuat o vizită oficială la București în luna mai, conform informațiilor prezentate de către Gândul.

Romina Gingaşu, antreprenor și expert în aviație, a susținut un discurs în cadrul secțiunii Impact Economy, concentrându-se asupra impactului evenimentelor geopolitice asupra pieței bunurilor de lux.

Romina Gingașu a sosit însoțită la eveniment de Piero Ferrari

Romina Gingaşu a observat că cererea pentru bunuri de lux, cum ar fi avioane, iahturi, bijuterii sau mașini, a înregistrat o creștere  considerabilă.

Ea a subliniat faptul că procesul de vânzări și achiziții, care se baza anterior pe percepția clientului despre brand sau strategia de business, a suferit modificări în urma pandemiei de Covid-19, unde factorul motivațional a devenit un aspect important pentru clienți, schimbând astfel piața. Romina nu a sosit singură la eveniment, ci însoțită de către partenerul său de viață Piero Ferrari. Patronul Ferrari a susținut la rândul său un discurc care s-a axat asupra temei Climate Economy.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: