Redactia.ro
Home » Breaking News » Sotia si copiii lui Gheorghe Dinca, primul mesaj public pentru familiile victimelor

Sotia si copiii lui Gheorghe Dinca, primul mesaj public pentru familiile victimelor

GALERIE FOTO (2)

Sotia si copiii lui Gheorghe Dinca, primul mesaj public pentru familiile victimelor. La patru zile de la cumplita descoperiere de la Caracal, familia ucigasului a decis sa ia atitudine si sa transmita un mesaj public pentru familiile celor doua fete ucise cu bestialitate.

Sotia criminalului a fost audiata inainte ca acesta sa isi recunoasca faptele si spunea despre el ca a fost un sot bun. Familia nu crede ca Dinca este vinovat de asemenea atrocitati si trabsmite sincere condoleante familiilor indurerate prin avocat: „Familia este profund surprinsa si transmite condoleante tuturor celor afectati. Dansii nu cred nici in momentul de fata ca sunt adevarate faptele de care Dinca este acuzat”.

Sotia si copiii lui Gheorghe Dinca, primul mesaj public pentru familiile victimelor

Familia il prezinta acum pe Gheorghe Dinca ca pe un sot si tata exemplu, insa lucrurile nu stau chiar asa, spun vecinii. Cei patru copii si sotia au plecat de langa el  pentru ca era violent. Dupa varsta de 40 de ani s-a intamplat ceva. Nimeni nu stie ce, insa din barbatul exemplu s-a transformat intr-un om violent și a început să își terorizeze familia și apropiații. Ultimele detalii arata ca barbatul a fost internat la psihiatrie, dupa o serie de intamplari ciudate. ”În una dintre ultimele dăți când a ajuns la psihiatrie s-a întâmplat după ce s-a îmbătat și a terorizat cartierul. Gigi s-a îmbătat și a rămas în pielea goală! A ieșit gol pe stradă și s-a luat de câteva femei ce i-au ieșit în cale. E obsedat sexual și tot timpul când consuma mai mult făcea propuneri indecente femeilor pe care le întâlnea”, a spus  o persoană din familia criminalului din Caracal pentru Cancan.ro.

Exista un complice?

Gheorghe Dincă a fost ajutat de o persoană în comiterea crimelor? Luiz Lazarus a făcut câteva supoziții interesante cu privire la dosarul în care Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit, violat și ucis pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani și Mihaela Luiza Melencu, de 18 ani.  Lazarus a postat o poză cu un bărbat ars pe mâini despre care precizează că acesta ar fi lucrat pentru suspectul Gheorghe Dincă. Se pare ca barbatul din imaginea de mai jos si Gheorghe Dinca se cunosteau de multa vreme.  El  ar fi intrat în casa lui Gheorghe Dincă în ziua crimei, dar că nu și-a dat seama de nimic.

Mai mult decat atat, familia Alexandrei a primit telefoane si mesaje dupa ce criminalul Gheorhe Dinca a fost arestat.  Avocatul lui Gheorghe Dinca spune ca au existat chiar si mesaje primite pe Facebook de la un individ care spunea ca fata este plecata in Anglia si ca este bine.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini