Redactia.ro
Home » Știri » Soția tânărului ucis de Mario Iorgulescu este îngenuncheată de durere la doi ani de la tragedie. ”Când se face dreptate? Băiețelul meu pupă crucea și spune «Tati, te ubec»…”

Soția tânărului ucis de Mario Iorgulescu este îngenuncheată de durere la doi ani de la tragedie. ”Când se face dreptate? Băiețelul meu pupă crucea și spune «Tati, te ubec»…”

O țară întreagă a fost șocată de accidentul tragic petrecut în iarna lui 2018, când Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, Președințele Ligii Sportive de Fotbal, a ucis un om în timp ce gonea cu o viteză încredibilă. Dus la INML, fiul lui Iorgulescu a fost depistat că a consumat susbtanțe interzise dar și alcool. Tragicul accident a lăsat în urmă o mamă singură și îndurerată.

Ce a declarat soția lui Dani Vicol

La doi ani de la moartea tragică a lui Dani Vicol, soția sa nu are liniște. Aceasta suferă și acum după Dani și a făcut declarații dureroase legate de moartea lui. Femeia este supărată că nici acum nu i s-a făcut dreptate soțului ei și că instanțele tot amână cauza.

Nu s-a mai întâmplat nimic pentru mine în ultimii ani. Din contră, parcă suntem în același loc! Ultima oară, când am avut instanță, spunea acolo avocatul lui Mario Iorgulescu că el este tot bolnav, că este la spital, că nu i-a trimis citație acolo… Pentru acest motiv ne-a amânat încă 4 luni, ca să poată să îi trimită lui citație și să vadă dacă chiar este în spital. Nici măcar ei nu știu sigur dacă mai este la spital sau nu.Următoarea înfățișare e pe 18-19 septembrie, oricum… după pomana asta de doi ani. Dacă ne mai dau două amânări din acestea, a trecut iarăși un an… Când se face dreptate? Sincer, nu înțeleg de ce merge atât de greu procesul.„,a spus îndurerată soția tânărului ucis de Mario Iorgulescu.

Ce mesaj are soția lui Dani Vicol pentru Mario Iorgulescu

Să nu se mai ascundă ca un laș prin spitale… Să vină să își facă pedeapsa!În primul rând, îmi doresc să se facă dreptate! Omul ăsta (Mario Iorgulescu, n. red.) să nu se mai ascundă ca un laș prin spitale… Să vină să își execute pedeapsa! De ce bărbatul meu să stea doi metri în pământ și el să stea bine mersi? De ce de Sărbători, el să petreacă și eu, de Sărbători, să împart?Deja fapta este consumată, Vicol e mort de doi ani aproape. Dar și Mario, la rândul lui, trebuie să fie adus și să își facă pedeapsa. Sunt conștientă că Vicol nu se mai întoarce din pământ, dar omul ăsta de ce să stea bine mersi în libertate, dacă el m-a distrus pe viață, mi-a lăsat copiii orfani?! Să facă pușcărie!„, a mai spus Patricia Esmeralda, soția tânărului ucis.

Femeia suține că nu va exista vreodată varianata să își retragă plângerea pentru nicio sumă de bani oricât de mare ar fi ea. Soția lui Dani Vicol vrea să i se facă dreptate tatălui copilului ei.

Nu există așa ceva (despăgubiri, n. red.)! Pot să ofere toți banii din lume, eu nu îmi retrag plângerea din niciun punct de vedere… Toți banii din lume nu pot să repare faptul că eu nu mai am persoana iubită, alături, zi și noapte! Cu ce mă ajută banii ăia? Durerea, când mă duc eu și micuții la culcare și văd că am doi copii fără tată, este un lucru foarte greu. Am seri când abia mai respir! Copiii mei ies în parc, își văd prietenii cu tații lor, dar copiii mei nu au cui să spună `tati`. Cu copilul nu am făcut poze de 2 ani, pur și simplu nu am putut. Cel mic a crescut, a făcut luna trecută doi ani. Este bine, dar să știți că, pe cât este de mic, realizează că Dani e tatăl lui. Când vede pozele lui zice «tati, tati», când mergem la cimitir îl pupă și zice «te ubec». Copilul deja crește cu ideea că părintele său a murit! Cea mare, fata lui din altă relație, are și ea momente în care își aduce aminte, în care suferă, dar este un copil foarte tăcut, care strânge durere în el..„,a continuat soția tânărului, conform fanatik.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: