Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » „Soțul meu, mereu ocupat, plănuise să-și ducă amanta la un hotel cu spa, dar în schimb m-a dus pe mine pentru aniversarea noastră de 15 ani”Răzbunarea dulce a unei soții înșelate de soțul infidel

„Soțul meu, mereu ocupat, plănuise să-și ducă amanta la un hotel cu spa, dar în schimb m-a dus pe mine pentru aniversarea noastră de 15 ani”Răzbunarea dulce a unei soții înșelate de soțul infidel

„Soțul meu, mereu ocupat, plănuise să-și ducă amanta la un hotel cu spa, dar în schimb m-a dus pe mine pentru aniversarea noastră de 15 ani. Nu mi-a luat mult timp să pun la cale un plan de răzbunare.”

Ceea ce trebuia să fie o surpriză minunată de aniversare s-a transformat rapid într-un coșmar pentru mine. Soțul meu Jack, despre care credeam că mă iubește și îmi este fidel, își planificase să petreacă un weekend de neuitat la un hotel de lux cu spa – dar nu cu mine. Descoperirea a fost șocantă, dar a declanșat o reacție din partea mea pe care nu o voi uita niciodată.

Totul a început într-o zi aparent obișnuită, când Jack, ca de obicei, era ocupat cu munca. De-a lungul anilor, Jack devenise tot mai dedicat carierei sale. Petrecea zile întregi la birou, ore suplimentare și călătorii de afaceri care păreau nesfârșite. La început, am crezut că face totul pentru noi – pentru a ne oferi o viață mai bună. Dar, după câțiva ani de căsnicie, am început să simt că Jack nu mai era prezent în viața noastră de cuplu.

Fiecare aniversare, zi de naștere sau moment important din viața noastră era umbrit de lipsa lui. De cinci ani la rând, Jack uitase complet de aniversările noastre. Când mă uitam în urmă, vedeam cum am început să mă obișnuiesc cu această absență emoțională, sperând mereu că următoarea aniversare va fi diferită. Dar anul acesta nu aveam așteptări prea mari. Când Jack a plecat dis-de-dimineață la muncă, fără măcar să menționeze că era ziua noastră specială, am simțit o tristețe profundă.

M-am așezat pe canapea, întrebându-mă cum am ajuns în acest punct. Ne întâlnisem într-un context atât de frumos, la un adăpost pentru animale, unde făceam voluntariat împreună. Jack fusese mereu un bărbat atent, iubitor de animale și pasionat de lectură. Aveam multe în comun, iar discuțiile noastre despre cărți și gătit m-au făcut să mă îndrăgostesc de el. Însă, pe măsură ce anii au trecut, acest om atent și grijuliu părea să se fi pierdut în spatele unui birou și în viața profesională.

Întrebările despre mariajul nostru îmi invadau mintea: Era Jack cu adevărat fericit cu mine? De ce nu mai investea timp în relația noastră? Îmi era greu să răspund la aceste întrebări, iar începusem să mă îndoiesc serios dacă să mă mărit cu el fusese decizia corectă.

Deodată, o bătaie la ușă m-a scos din starea de melancolie. Era Jack, ținând un buchet impresionant de trandafiri roșii în mână. „La mulți ani, dragă!” a exclamat el, venind să mă îmbrățișeze. „Pariez că ai crezut că am uitat, nu-i așa?”

Am fost complet surprinsă. În acel moment, un sentiment de vinovăție m-a cuprins. Mă îndoiam de el, iar el îmi aducea flori și vorbe dulci. „Îmi pare rău… M-am gândit că—” am încercat eu să îi explic gândurile mele, dar el m-a întrerupt cu un zâmbet.

„Știu, știu. Nu te mai gândi la asta. Am o surpriză pentru tine. Ai 30 de minute să-ți faci bagajele, mergem la un hotel cu spa!”

Cuvintele lui mi s-au părut de necrezut. După atâția ani în care ignorase complet aniversările noastre, în sfârșit planificase ceva special. Eram încântată și am început imediat să-mi fac bagajele, simțindu-mă ca într-un vis.

Am ajuns la hotel câteva ore mai târziu și am fost conduși direct la o sesiune de masaj de cuplu. Era atât de relaxant încât aproape uitasem de toate momentele dificile din ultimii ani. Însă fericirea mea nu avea să dureze mult. După masaj, Jack m-a trimis în cameră să mă odihnesc, spunând că are de făcut câteva aranjamente pentru cină.

„Vino repede, iubire,” i-am spus zâmbind, înainte să mă îndrept spre camera noastră de hotel.

Am intrat în cameră și, în timp ce mă pregăteam pentru cină, am observat un bilet lăsat pe un prosop. Curioasă, am citit mesajul care era adresat soțului meu. În el scria:

„Jack și Eloise, vă mulțumim că ne-ați ales de 5 ani! Vă dorim un weekend minunat.”

Cuvintele m-au lovit ca un fulger. Eloise? Mintea mea începu să proceseze rapid informațiile. Cine era această femeie? Și de ce menționa biletul o aniversare de 5 ani?

Am coborât imediat la recepție, încercând să îmi păstrez calmul. Am întrebat cine făcuse rezervarea și am primit confirmarea că Jack plănuise să vină la acest hotel cu Eloise, nu cu mine. În acea clipă, totul s-a clarificat. Jack mă înșela, iar asta dura de cinci ani.

Îmi simțeam inima zdrobită, dar nu aveam de gând să cedez. În loc să mă prăbușesc, mi-am planificat răzbunarea.

Am mers la managerul hotelului, un bărbat pe nume Brandon, și i-am explicat situația. „Am nevoie de ajutorul tău,” i-am spus. „Sun-o pe Eloise și spune-i că Jack a invitat-o la cină din cauza unei schimbări de plan. Vreau să-i dau o lecție.”

Brandon a fost de acord să mă ajute, iar eu am așteptat cu nerăbdare momentul în care Jack și Eloise urmau să fie confruntați.

Seara a sosit și am mers împreună cu Jack la restaurantul hotelului. În timp ce ne așezam la masa noastră, am observat cum toată lumea din jurul nostru ne privea. Brandon ne condusese la o masă centrală, perfect expusă, iar Jack părea relaxat, neavând nici cea mai mică idee despre ce urma să se întâmple.

Chelnerul a venit să-mi ia paltonul, iar acesta a fost semnalul meu. „Nu e nevoie,” am spus, ridicându-mă. „Nu voi rămâne.”

Jack a părut confuz. „Ce vrei să spui?” m-a întrebat.

L-am privit în ochi și am decis să-l confrunt chiar acolo, în fața tuturor. „Vezi tu, eu sunt doar soția lui. Dar Jack este aici pentru a lua cina cu amanta lui. Ea este chiar acolo.” Am indicat discret către o masă din colțul restaurantului, unde o femeie frumoasă, blondă, stătea îngrozită.

Era Eloise. Chipul ei s-a făcut palid, iar privirea ei era plină de rușine.

„Ce? Ai înnebunit?” a protestat Jack. „Nu este ceea ce pare…”

Dar nu mă mai interesa nicio explicație. L-am privit cu fermitate și am spus cu voce tare: „Încă mai minți, Jack? După cinci ani de trădare, chiar mai ai curajul să mă minți?”

Toți cei din restaurant ne priveau acum, iar murmurul celor prezenți devenea tot mai clar. Oamenii discutau între ei despre cât de oribil era ceea ce făcuse Jack.

Jack încercă să își păstreze calmul și propuse să discutăm în privat. Dar era prea târziu pentru asta. „În privat?” am spus sarcastic. „Așa cum ai văzut-o pe Eloise în privat în ultimii cinci ani?”

Brandon, managerul, a intervenit discret și m-a informat că îmi cheamă un taxi. Mi-a zâmbit cu compasiune și mi-a spus că nu sunt singură. Am mulțumit și am părăsit restaurantul cu capul sus.

M-am urcat în taxi și am lăsat totul în urmă, simțind că, deși pierdusem ceva important, îmi câștigasem demnitatea înapoi. Jack nu îmi mai putea răni sentimentele. După toate aceste minciuni și trădări, am înțeles că niciun gest grandios nu poate ascunde adevărul unei relații distruse.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect