Redactia.ro
Home » Știri » Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, cercetat penal după moartea artistei! Ce acuzații i se aduc

Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, cercetat penal după moartea artistei! Ce acuzații i se aduc

GALERIE FOTO (3)

Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară este acuzat că și-ar fi lăsat partenera să moară, după ce a văzut-o căzută pe scările vilei în care cei doi locuiau. Autoritățile au continuat cercetările în vederea aflării implicării băărbatului în moartea marii artiste. 

Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, cercetat penal după moartea artistei

Ancheta continuă după ce, în primăvara anului trecut, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a căzut de pe scările din casă, air după mai multe luni de chin, operații și dureri, artista a murit pe 24 decembrie 2020.

Soțul mezzosopranei este acum vizat de un dosar penal, după ce procurorii din Iași au decis schimbarea bărbatului din calitatea de martor, în cea de suspect, în cazul decesului marii artiste. Bărbatul este acuzat de oamenii legii că ar fi lăsat fără ajutor p persoană aflată în dificultate.

În acest caz, persoana are acum calitatea de suspect. Infracțiunea vizată de procurorul de caz este cea de lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. Cercetările continuă”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Maria Macsim Nicoară, în vârstă de 52 de ani, a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Iași pe 9 mai 2020, după ce a căzut pe scările din casa sa.

Mai mult, ambulanța ar fi fost chemată după 8 ore de la accident, abia a doua zi dimineața. Mezzosoprana era în comă, cu multe leziuni la cap, dar și la torace și la coloană. Medicii au fost rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale artistei, încă de la început. Organismul Mariei Macsim Nicoară a refuzat să cedeze, iar după o lună, pe 16 iunie, femeia a fost mutată la Spitalul de Recuperare.

Solista a făcut mai multe operații, ultima fiind pe data de 9 septembrie 2020. Însă, starea artistei s-a înrăutățit șia  fost din nou internată. Artista a pierdut lupta cu moartea în noaptea de 23 spre 24 decembrie 2020. Încă de la momentul accidentului, autoritățile au declanșat o amplă anchetă. Au fost audiate mai multe rude și mai mulți martori. Cercetările nu au fost finalizate nici până la acest moment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: