Redactia.ro
Home » Monden » Soțul Mihaelei Cernea, prima reacție după acuzația că și-ar fi bătut soția: „Deviza mea în viață este…”

Soțul Mihaelei Cernea, prima reacție după acuzația că și-ar fi bătut soția: „Deviza mea în viață este…”

Sunt zvonurile care au cutremurat showbizul. Pictorul Costin Craioveanu și-ar fi bătut fără milă soția sa, nimeni alta decât fosta solistă a trupei Class, Mihaela Cernea. Bărbatul ar fi în atenția autorităților, după ce ar fi agresat-o fizic pe cea alături de care are doi copii. În ciuda acestor informații, Craioveanu neagă astfel de gesture, pe care nu le-ar face niciodată.

Au circulat informații cum că pictorul Costin Craioveanu a bătut-o fără milă pe soția sa Mihaela Cernea. Așa s-ar fi întâmplat ca cunoscutul artist ar fi intrat în atenția autorităților din această pricină.

Soțul Mihaelei Cernea, prima reacție după ce s-a zis că și-a bătut fără milă soția: ,,Cum să bat o femeie?”

Costin Craioveanu ar fi avut un comportament violent față de soția sa cu care are doi copii, potrivit unor informații publicate de Spynews.

Se pare că Mihaela Cernea ar fi obținut un ordin de restricție, după episodul respectiv. Însă pictorul neagă toate acuzațiile ce i-au fost aduse.

Costin Craioveanu a făcut publică o postare, pe care ulterior a șters-o, potrivit Spynews, prin care a negat orice acuzație cu privire la această situație relatată în presă.

,,Deviza mea în viață este arta și familia, niciodată fake news-ul. Doamne ferește, cum să bat o femeie care este soția mea”, a spus pictorul Costin Craioveanu.

Acuzațiile care o se aduc pictorului Costin Craioveanu, soțul Mihaelei Cernea

Din primele informații, Costin Craioveanu, soțul Mihaelei Cernea, ar fi bătut-o fără milă pe artistă, chiar la începutul anului 2022.

Pe data de 20 ianuarie 2022, ar fi fost emis un ordin de restricție. Așa i s-ar fi interzis bărbatului să se apropie la mai puțin de 200 de metri de soția sa Mihaela Cernea.

Pictorul Costin Craioveanu a ajuns în atenția autorităților, după ce s-a urcat sub influența băuturilor alcoolice la volan.

S-a întâmplat chiar la sfârșitul lunii ianuarie, când, în jurul prânzului Costin Craioveanu conducea în cartierul Cotroceni, acolo unde locuiesc Mihaela Cernea şi copiii. La un moment dat, a intrat cu putere în două maşini.

Oana Pârvan, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei: ”Persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcool test, rezultatul indicat fiind de 0,56 mg/l alcool pur in aerul expirat”.

Costin Craioveanu si Mihaela Cernea s-au căsătorit în 2004. Au împreună doi copii – un băiat de 17 ani şi o fată, de 13 ani.

Mihaela Cernea e profesoară de canto la o şcoala de muzică şi a deschis o sală de sport. Costin Craioveanu este unul dintre cei mai talentați pictori ai momentului. Tablourile sale se vând cu preţuri de până la 10.000 de euro, mai ales în străinătate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: