Redactia.ro
Home » Știri » Soțul polițistei care s-a sinucis, mesaje de emoționante în mediul online. Sorin este extrem de îndurerat după moartea Adelei

Soțul polițistei care s-a sinucis, mesaje de emoționante în mediul online. Sorin este extrem de îndurerat după moartea Adelei

GALERIE FOTO (4) Soțul polițistei care s-a sinucis, mesaje de emoționante în mediul online

Soțul polițistei care s-a sinucis, mesaje de emoționante în mediul online. Adela, polițista de 25 de ani care și-a pus capăt zilelor în urmă cu o săptămână i-a lăsat pe toți cei apropiați îndurerați de moartea ei. Soțul ei, Sorin, nu poate concepe faptul că partenera sa a plecat dintre noi. Bărbatul își strigă durerea pe TikTok, acolo unde postează clipuri video cu Adela.

Soțul polițistei care s-a sinucis, mesaje de emoționante în mediul online. Sorin este extrem de îndurerat după moartea Adelei

Adela și-a pus capăt zilelor în urmă cu câteva zile. Polițista de 25 de ani a decis să se împuște cu arma din dotare în baia gării din Strehaia. Tânăra a lăsat numerose semne de întrebare în urmă și o familie care nu poate concepe faptul că ea nu mai este în viață. Adela era prospăt căsătorită și avea o căsnicie frumoasă cu Sorin, dar se pare că ceva a măcinat-o atât de tare, încât, într-un moment de cumpănă și-a pus capăt zilelor. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ea.

Sorin, soțul Adelei, nu poate accepta că iubita lui nu mai e printre noi. Pe contul său de TikTok, bărbatul postează deseori clipuri video alături de Adela, alături de mesaje emoționante. „M-ai distrus de tot, inima mea”, „Unde mă uit te văd pe tine”, „În cea mai tristă zi din viața mea, îngerul meu m-a părăsit”, au fost mesajele emoționante postate de Sorin.

Familia și prietenii Adelei se pare că știau de depresia acesteia. Unii internauți l-au criticat pe soțul polițistei că nu a știut să gestioneze această problemă. „Trist că nu prețuim persoana iubită cât este în viață. O plângem după! Dumnezeu să o ierte!”, „De ce nu ați făcut ceva dacă ați știu că are depresie?”, „Ți-ai făcut TikTok acum, folosește imaginea și acum îmi dau seama ce a avut în suflet de a recurs la un asemenea gest„, au fost câteva dintre comentariile postate de internauți.

Prietenii Adelei sunt în șoc după moartea fulgerătoare a acesteia. „Ceea ce pot sa vă spun este faptul că nu ne-am așteptat o secundă la acest gest din partea ei, fiind o persoană foarte puternică și împlinită din toate punctele de vedere. În niciun caz nu e vorba despre o ceartă cu soțul, așa cum s-a scris foarte mult.”

Ce s-a descoperit la necropsia Adelei

Adela a decis să-și pună capăt zilelor, după o depresie de care suferea. Tânăra s-a sinucis la scurt timp după ce i-a dat soțului un mesaj de adio. Deși acesta i-a sunat pe colegii în cel mai scurt timp, atunci când au găsit-o, Adela era deja inconștientă în baie.

Trupul său neînsuflețit a fost dus la Medicina Legală, iar acum au ieșit rezultatele necropsiei. Aceasta arată că Adela s-a sinucis după ce și-a lipit țeava pistolului de tâmpla. Aceasta a suferit o hemoragie intracraniană, după care a intrat în stop cardio respirator. Organismul său nu a ăspuns manevrelor de resuscitare, astfel că a fost declarat decesul. Pentru că s-a sinucis, Adela nu a avut parte de o slujbă în biserică, ci doar la mormânt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: