Redactia.ro
Home » Monden » Soțul Roxanei Nemeș și Ioana Popescu, primele declarații după ce au fost surprinși sărutându-se: ”Dacă un pupic înseamnă înșelat…”

Soțul Roxanei Nemeș și Ioana Popescu, primele declarații după ce au fost surprinși sărutându-se: ”Dacă un pupic înseamnă înșelat…”

Soțul Roxanei Nemeș și Ioana Popescu au vorbit pentru prima dată după ce au fost surprinși în ipostaze intime și foarte controversate, pe balcon. Călin Hagima și fosta jurnalistă neagă faptul că între ei ar fi vorba despre o poveste amoroasă. Bruneta pare să confirme faptul că a avut loc un „pupic” între ei.

Primele declarații făcute de soțul Roxanei Nemeș și Ioana Popescu

Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș, și Ioana Popescu au fost surprinși de paparazzii Cancan, în timp ce se sărutau pe balconul brunetei. Ipostazele în care au fost filmați cei doi sunt de-a dreptul controversate, ținând cont că afaceristul este căsătorit cu Roxana Nemeș. În tot acest timp, cântăreața se afla la filmările unui show, ce urmează să apară.

Călin Hagima a ajuns în fața blocului Ioanei Popescu cu mașina lui decapotabilă, de colecție. Potrivit sursei citate, întâlnirea lor a durat jumătate de oră. Și-a parcat autoturismul, la ora 15:55, iar mai apoi a mers repede până la supermarket-ul din apropiere pentru a cumpăra câteva produse. A urcat mai apoi în locuința Ioanei Popescu. La un moment dat, acesta apare la bustul gol pe balconul brunetei. În urma apariției acestor imagini, Ioana Popescu a fost contactată de Cancan.

Ce aveți, mă, ați luat-o razna? Ce bărbat a fost la mine? Aveți poze cu noi pe balcon? Aaaa….e un văr de-a meu. A venit la o vorbă”, a spus vedeta, pentru sursa citată.

De altfel, aceasta susține că așa se comportă ea cu toți verișorii. „Aveți poză când ne sărutăm? Păi așa îmi pup eu toți verii. Ce mare lucru, terminați cu prostiile!”.

Ce a declarat Călin Hagima

Soțul Roxanei Nemeș susține că nu are nicio relație cu Ioana Popescu. „Nu comentez. Nu am nicio relație cu ea. Este o relație de familie. A fost o chestie strict profesională cu fata aceea. Voi contacta avocatul să trimită notificări”, a declarat Călin Hagima, pentru FANATIK.

Sexy-ziarista a continuat să susțină că soțul cântăreței este, de fapt, verișorul ei. „Suntem verișori. Vorbesc foarte serios. Cu Roxana Nemeș, care e soția lui, mă știu. Am fost chiar la picnic, toți, cu soțul meu. El lucrează în cinematografie, ca mine, și lucrează pentru un nou serial și caută locații vechi. Chiar a fost și la casa mea, vila veche a familiei, dar și aici. La vila veche am fost și cu soțul. El căuta un apartament din ăla vechi, comunist”, a spus Ioana Popescu, pentru Fanatik.

De altfel, Ioana Popescu a ținut să precizeze că îl știe pe Călin Hagima, încă din copilărie. „Ne știm de la 3 ani. Unul dintre frații stră-străbunicului meu s-a cuplat cu o machidoancă. El e jumătate machidon, din partea mamei lui. Cert este că suntem verișori, doar că nu am făcut public acest lucru”, a conchis ea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: