Redactia.ro
Home » Monden » Soțul Roxanei Vancea a ajuns pe mâna medicilor. Cu ce probleme de sănătate se confruntă Dragoș

Soțul Roxanei Vancea a ajuns pe mâna medicilor. Cu ce probleme de sănătate se confruntă Dragoș

GALERIE FOTO (7) Soțul Roxanei Vancea a ajuns pe mâna medicilor

Soțul Roxanei Vancea a ajuns pe mâna medicilor. Dragoș Paiu, soțul Roxanei Vancea trece prin momente dificile, acesta fiind nevoit să apeleze la ajutorul medicilor specialiști, pentru a-și rezolva o problemă de sănătate. Soția sa este alături de el la orice pas.

Soțul Roxanei Vancea a ajuns pe mâna medicilor. Cu ce probleme de sănătate se confruntă Dragoș

Soțul Roxanei Vancea a ajuns pe mâna medicilor. Roxana Vancea și-a găsit liniștea și fericirea în brațele antrenorului de fitness, Dragoș Paiu. Cei doi și-au unit destinele anul trecut, iar de atunci, Roxana și Dragoș sunt de nedespărțit. Soțul Roxanei Vancea a ajuns pe mâna medicilor. Se pare însă, că noul an a venit la pachet cu câteva probleme pentru Dragoș, care a fost nevoit să apeleze la ajutorul medicilor specialiști pentru o problemă ce ține de articulații. Soțul Roxanei Vancea, are o inflamație la genunchiul stâng, iar pentru asta are nevoie de kinetoterapie. Evident, Roxana nu și-a lăsat soțul singur în astfel de momente, așa că a mers împreună cu el la un centru de diagnosticare și tratament. Pentru că ședințele sunt grele și de lungă durată, vedeta a reușit să-l facă pe soțul ei să fie mai relaxat.

Roxana Vancea a devenit „mamă”

Roxana Vancea s-a căsătorit cu Dragoș Paia, în urmă cu un an și a devenit și mama lui Milan, copilul pe care antrenorul de fitness îl are dintr-o relație anterioară. Acum, Roxana pare a fi altă persoană. Deși înainte de a face marele pas, aceasta susținea că nu se gândește la așa ceva, acum,vedeta și-a schimbat complet părerea.„Ținând cont că înainte de această relație am refuzat ideea de căsnicie, normal că, în momentul în care am ales să mă căsătoresc cu Dragoş, a fost pentru că am simțit că e pentru totdeauna”, a spus Roxana Vancea. De asemenea, vedeta a spus că viața ei s-a schimbat foarte mult, de când Milan a apărut în viața ei. „Am intrat în viața lui Milan când el avea un an şi câteva luni. Milan e un copil minunat, nu mi-a fost greu să mă adaptez la noua viață. Felul lui Milan de a fi m-a ajutat foarte mult, având în vedere că el face ca totul să pară foarte simplu. Viața trebuie trăită cu zâmbetul pe buze!”, a mărturisit Roxana.

Fosta iubită a lui Mihai Bendeac a fost întrebată la un moment dat, de către fanii săi, dacă își dorește un copil, iar vedeta a spus clar că ”Da”. Când au împlinit un an de căsătorie, Roxana i-a transmis un mesaj emoționant soțului său. „A trecut 1 an de când omul ăsta imunaat îmi umple inima cu iubire, casa cu armonie și fața cu zâmbet! E pentru prima oară în viața mea când abia aștept să îmbătrânesc lângă cineva! Te iubesc, iubitule! Mai mult ca ieri și mai sigur ca mâine!”, a fost mesajul postat de Roxana Vancea pentru iubitul său.

Roxana Vancea a devenit cunoscută în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde era asistenta tv, iar ulterior, aceasta a fost iubita lui Mihai Bendeac. Acum, vedeta a revenit în televiziune într-un rol în care nimeni nu se aștepta. Participă la emisiunea difuzată pe Antena Stars, „Mămici de pitici cu lipici”, alături de Elena Ionescu și Sânziana Buruiană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini