Redactia.ro
Home » TV » Speak, declarații despre momentul în care i-a cunoscut pe părinții Ștefaniei : „M-a scos afară…”

Speak, declarații despre momentul în care i-a cunoscut pe părinții Ștefaniei : „M-a scos afară…”

GALERIE FOTO (2)

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din mediul online, în acest moment. Artistul a mărturisit că a avut mari emoții atunci când și-a cunoscut viitorii socri. 

Speak, declarații despre momentul în care i-a cunoscut pe părinții Ștefaniei

Speak și Ștefania sunt într-o relație de mai bine de patru ani, iar în urmă cu un an s-au logodit. Însă, puțini sunt cei care știu detalii despre momentele de la începutul relației lor. În cadrul unui interviu, artistul a vorbit despre momentul în care i-a cunoscut pe părinții Ștefaniei.

Cântărețul a mărturisit că la scurt timp după ce a cunoscut-o pe Ștefania a mers să îi cunoască părinții. Șatena provine din Galați. Artistul a mărturisit că a fost luat la întrebări de tatăl Ștefaniei și că, deși a fost destul de emoționat, totul a decurs extrem de bine.

„Nu mai știu după cât timp, exact, i-am cunoscut părinții Ștefaniei. Oricum, nu a trecut multă vreme de când noi am format un cuplu și ne-am dus împreună la Galați, la ai ei. Recunosc, aveam emoții, tatăl Ștefaniei m-a scos afară, să facem grătarul amândoi. După ceva timp, mi-a spus că el, în discuțiile pe care le-am avut atunci, a inserat câteva întrebări care să-l facă să-și dea seama cum sunt și dacă e totul bine. (zâmbește) Cât despre părinții
mei, cum este și normal, ei iubesc tot ce iubesc și eu!”, a declarat Speak.

Mai mult, și Ștefania a vorbit despre momentul în care și-a cunoscut viitori socri. Cântăreața a avut numai cuvinte de laudă la adresa socrilor.

,,Părinții lui Ștefan sunt niște oameni foarte calzi, cu care m-am înțeles minunat din prima secundă.I-am simțit foarte aproape de sufletul meu de la prima întâlnire”, a declarat Ștefania.

 

Cerere în căsătorie la Asia Express

Speak a ales că o ceraă în căsătorie pe Ștefania într-un mod surprinzător. În timpul participării la Asia Express, artistul s-a pus în genunchi și a cerut-o în căsătorie pe cântăreață. Ștefania a fost șocată de gest și a avut o reacție neașteptată.

„Nu, nu… nu cred!’, a spus artista.

Speak a explicat în cadrul unei emisiuni TV cum a pus totul la cale înainte să plece în Asia.

‘Eu m-am gândit la ideea asta chiar când am semnat contractul. Eu voiam să dau inelul când vom ieși din show, doar că nu se lipea momentul. Nu s-a schimbat nimic în rău în relația noastră. Am zis să fie emisiunea, să treacă toată nebunia cu pandemia și apoi. Oricum nu o să mă implic eu prea mult în organizare, va depinde totul de ea. O să avem nunta, dar o să ne gândim când. Mă rog, o să se gândească ea mai mult’, a spus Speak în cadrul unei emisiuni televizate.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: